Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkó sok pasi mostanában?
1 éve szingli vagyok,viszont próbálok ismerkedni,randizgatni,de már úgy érzem inkább jobb egyedül lenni,mint egy tapló hapsival.
Valahogy mindig sikerül idiótákba futnom.....
A múltkor randiztunk egy sráccal,majd szépen séta közben megkérdezte,hogy szeretnék e dugni?
Mert akkor beugorhatnánk óvszert venni valahová,mert az nincs nála.....nem vagyok prűd,de eleve úgy regisztráltam társkeresőre,hogy komoly kapcsolatot keresek......
Most nem olyan rég,meg találkoztam egy 26 éves sráccal,aki csak úgy spontán megkérdezte,hogy nem tudnék e neki kölcsönadni cigarettára pénzt.....29 éves vagyok,elég csinos,vékony testalkatú,a barátnőim nem hiszik el,hogy még nincs senkim,de én ilyen emberekkel nem akarok ismerkedni.....vagy ez,vagy szórakozó helyen,de szerintem ott se jobb...
A kérdezőt pl a való életben akarták le, vagy éppen meghúzni.
Ösztönösen kerülitek a normális pasikat,innestől kezdve nincs miről beszélni
Ezek viszont nagyon kezdők voltak,még else játszották azt hogy ők mennyire normálisak.A legtöbb pasi nem hibázik ekkorát,ők észrevétlenül próbálják meg kihasználni a nőket
Vannak normális pasik csak azokkal nem jössz össze merthogy nincs meg a vonzalom meg ha már valaki normális taszító hatással van rátok.Azért ilyen bunkó sok pasi mert erre van igény.Nem ismerek olyan pasit aki bunkó létére csajozási gondokkal küzd.Csak a fordítottja fordul elő.Ha már valaki nem tömegember és esetleg visz egy kis érzelmet a kapcsolatba az már kötheti fel magát
Előttem szólónak baromira igaza van és hasonló véleményre jutottam én is az elmúlt 5 hónap szingliség alatt.
Normális, értelmes, intelligens pasiként- aki nem 150 kiló szín izom vagy egy alsóneműmodell pasi - nagyon nehéz párt találni.
Mert TI nők ösztönösen kerülitek a "jófiúkat", akik szeretnének, kedvesek lennének, odafigyelnének rátok ésatöbbi.
De nem! Nektek az agyhalott adoniszok kellenek, mert az a trendi, attól érzitek magatokat űberkirálylánynak, őket tudjátok mutogatni az utcán, hogy "HÉ EMBEREK NÉZZÉTEK MILYEN ORDASNAGY JÓ NŐ VAGYOK, CSAK NÉZZÉTEK A PASIM"
Bocs a keserűségért és a borúlátásért, de sajnos az esetek 90%-ban ez az igazság. Tudod... kinek nem inge...
Nem vagy még elég gyakorlott a netes társkeresésben, azért van. Néhány ilyen rossz randi, és két szóból kiszúrod a kreténeket.
Másrészt annyiban igaza van az előttem szólóknak, hogy a neten fennlévő, igazán helyes pasik 90 százaléka vagy egy kretén vagy kamu.
Ilyen hülyeséget azért ne írjál már :D Rengeteg jól kinéző pasi keres magának párt az interneten.Az meg nem tudom miért baj ha valaki csóró
Miért ilyen bunkó sok csajszi mostanában?
Látod? Én meg olyanokat fogok ki!
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!