Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkó sok pasi mostanában?
1 éve szingli vagyok,viszont próbálok ismerkedni,randizgatni,de már úgy érzem inkább jobb egyedül lenni,mint egy tapló hapsival.
Valahogy mindig sikerül idiótákba futnom.....
A múltkor randiztunk egy sráccal,majd szépen séta közben megkérdezte,hogy szeretnék e dugni?
Mert akkor beugorhatnánk óvszert venni valahová,mert az nincs nála.....nem vagyok prűd,de eleve úgy regisztráltam társkeresőre,hogy komoly kapcsolatot keresek......
Most nem olyan rég,meg találkoztam egy 26 éves sráccal,aki csak úgy spontán megkérdezte,hogy nem tudnék e neki kölcsönadni cigarettára pénzt.....29 éves vagyok,elég csinos,vékony testalkatú,a barátnőim nem hiszik el,hogy még nincs senkim,de én ilyen emberekkel nem akarok ismerkedni.....vagy ez,vagy szórakozó helyen,de szerintem ott se jobb...
nem mondom hogy nőben nincsen ilyen,de nyilván e téren nem rendelkezek tapasztalatokkal,és nem is szeretnék......
viszont aki nem ismerkedik,és ül a 4 fal között,az igazira várva,annak azt tanácsolják hogy ne várja a sült galambot,ismerkedjen,ott az internet világa,ha interneten ismerkedik,és nem talál egy normális embert,akkor ő csinálja rosszul,minek ismerkedik interneten keresztül.....ördögi kör!
Most mégsem mehetek ki az utcára,és szólíthatok le pasikat....van hogy hozzám odajönnek,de nem szeretek utcán,metrón,buszon ismerkedni....
#18-s jól írja, nincs gyakorlatod, nem tudsz még szűrni
Nekem is az tűnt fel, velük egyáltalán, hogy találkoztál?
Előtte nem igaz, hogy nem jön, legalább egy kicsit, milyen a másik.
Vagy, hogy cigizik-e.
Gondolom nem két szép mondat után, kép nélkül találkozol az emberekkel.
Azért az téged is minősít kikkel mész el randizni.
Egyszerű példát hozva, nálam dohányzás kizárva. Thehát nem eshetek "arcra" e téren mert szóba sem jön. Ha neg valaki kamuzik a kérdésben és lebukik, soha többet nem lesz esélye nálam az biztos. Ennyire egyszerű.
35 ffi
Nem értem hogy lehet valaki olyan bunkó, hogy cigire kér kölcsön randin. :) Ezen jót is röhögtem egyébként.
Én nekem meg pont fordítva van, hogy szerintem meg a nőkkel van a gond.
21f
Akkor egyszerűen nem elég jó az ember ismereted, ha ilyenekbe futsz bele.
Így is lehet csalódni, de azért nem olyan drasztikusat.
És nem a cigi a lényeg, lehetett volna más példa is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!