Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez miért van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van a lány részéről?

Figyelt kérdés
szóval kb 1 hete ismerkedtünk meg társkeresőn a lánnyal,utána rögtön találkoztunk,a találkozás jól sikerült,talán komoly kapcsit is akarunk egymástól ezt beszéltük meg..de mindenképp kapcsolatot szeretnénk...utána az elkövetkezendő 2-3 napban beszéltünk..de az miért van h én már 3-4 napja nem írok a lányra és ő sem ír rám,pedig egy állítólagos hétvégi találkát beszéltünk már...miért nem ír rám a lány ? 24 f

2013. nov. 16. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ès te mièrt nem ìrtàl rà?
2013. nov. 16. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert a fiúnak kell írni! Te miért nem írsz?
2013. nov. 16. 14:14
 3/9 A kérdező kommentje:
én írtam rá eddig mindig,mindig az utolsó mondtad az övé,és kicsit taktikázok hátha rám írna..szerintetek fog ? mert szerintem ha tényleg érdeklem úgyis írna nem de ?
2013. nov. 16. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Taktikázol.... pfff istenem. Kell neked ez a csaj vagy nem? Mert ha igen akkor írj rá és ne legyél már ilyen töketlen.
2013. nov. 16. 14:21
 5/9 A kérdező kommentje:
az egy dolog h kell,de ha ő nem keres akkor én hiába erőltetem rá magam..nem de ? majd ha keres legalább egyszer akkor tudom h kellek és utána nem lesz gond ilyennel.csak lássam a jelet h kellek neki..
2013. nov. 16. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne taktikázz, írj neki! Szerintem a 3.-4. randiig igenis a fiú keressen.. Ez nem megalázó, főleg ha már beszéltetek róla, hogy szeretnétek folytatást :)
2013. nov. 16. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Tényleg 24 éves vagy? Nekem ez a taktikázás olyan 16 éves szint.

Lehet, hogy ő is várja, hogy írj, és azt hiszi, hogy már nem is érdekel téged. De csak taktikázz, legfeljebb elveszíted!

És igenis egy kapcsolat elején még a férfinak kell "udvarolni". Majd ha már egy pár lesztek egy ideje, akkor nyilván mindketten keresitek majd egymást bármikor.

2013. nov. 16. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés is a tiéd?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__50516..

csak a komoly kapcsi miatt kérdezem...

2013. nov. 16. 17:26
 9/9 A kérdező kommentje:
8 as nem az enyém...amúgy meg ha kellek úgyis keres..akinek kellek az keres,aki látni akar az talál rá módot..ennyi
2013. nov. 16. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!