Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy szinte forgatókönyvszerű, hogy szinte minden nő eltűnik 1-2 randi után?
Nagyon sokszor előfordul, hogy csókkal végződik a randi, ennek ellenére randi után nem jelentkeznek, ha keresem őket, nem, vagy csak alig válaszolnak...
Most legutóbb 4x randiztam egy csajjal 2 héten keresztül, egyszer meghívott a saját házába is, és ugyanígy felszívódott ő is... Miért nem mondják meg őszintén, ha azt érzik, hogy nem akarják?
Utálom, ha viccet csinálnak a kérdésemből... Nem nézek ki rosszul, és rágót is szoktam bevenni randi előtt, sőt még parfümmel is befújom magam...
De mivel mint írtam az előző lánnyal 4x is randiztam, itt egész más baj lehet.
ezek a lányok honnan vannak?
Dugás is volt? Akkor is felszivódtak? Nem értem
csoda, hogy ilyen jól ment netröl, mert nem tudok statisztikát, de simán van, hogy 100-ból egy ir vissza.
Szerintem próbáld meg "megismerni" őket először, és aztán ágyba vinni. Csók, aztán lelépnek? Szerintem ha egy nő hagy egy csókot, akkor az már járás, persze lehet, hogy én vagyok konzervativ!!!
Esetleg linkeld már be a nőket, hadd nézzem, tutira nem egészséges egyedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!