Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy szinte forgatókönyvszerű, hogy szinte minden nő eltűnik 1-2 randi után?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor előfordul, hogy csókkal végződik a randi, ennek ellenére randi után nem jelentkeznek, ha keresem őket, nem, vagy csak alig válaszolnak...

Most legutóbb 4x randiztam egy csajjal 2 héten keresztül, egyszer meghívott a saját házába is, és ugyanígy felszívódott ő is... Miért nem mondják meg őszintén, ha azt érzik, hogy nem akarják?

2013. nov. 1. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos 99% egy büdös nagy rybanc, csak kuurd meg őket és szarj beléjük.
2013. nov. 1. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
The 80 percent of the girls are cowards!!!!
2013. nov. 1. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem nézel ki elég jól, v befut nekik időközben egy jóképűbb pasi.
2013. nov. 1. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:

dú jú szpík inglis?

2013. nov. 1. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:
orbit, tic tac !?
2013. nov. 1. 17:54
 6/10 A kérdező kommentje:

Utálom, ha viccet csinálnak a kérdésemből... Nem nézek ki rosszul, és rágót is szoktam bevenni randi előtt, sőt még parfümmel is befújom magam...

De mivel mint írtam az előző lánnyal 4x is randiztam, itt egész más baj lehet.

2013. nov. 1. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:

ezek a lányok honnan vannak?

Dugás is volt? Akkor is felszivódtak? Nem értem

2013. nov. 1. 18:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Általában netről. És volt akivel sex is volt, igen...
2013. nov. 1. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:

csoda, hogy ilyen jól ment netröl, mert nem tudok statisztikát, de simán van, hogy 100-ból egy ir vissza.

Szerintem próbáld meg "megismerni" őket először, és aztán ágyba vinni. Csók, aztán lelépnek? Szerintem ha egy nő hagy egy csókot, akkor az már járás, persze lehet, hogy én vagyok konzervativ!!!

Esetleg linkeld már be a nőket, hadd nézzem, tutira nem egészséges egyedek.

2013. nov. 1. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem még a randi se jött össze ilyen oldalakon. Szóval te még szerencsésebb vagy, mint én.
2013. nov. 1. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!