Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam randira?
Figyelt kérdés
A csaj elképesztő jól néz ki
Kedves,normális meg minden jó de egy a gond ő 17 én 15
Szerintetek randizna velem?
Gondolatban olyan jól megy mindig de ha élesbe vagyok leblokkolok.
2013. okt. 31. 21:42
1/8 anonim válasza:
elméleti síkon mindenki mindent meg tud, csak amikor gyakorlatban kell alkalmazni akkor jönnek csak az igazán nagy problémák. elméleti síkon én minden jó lányt 2x megfektettem...:D:D
2/8 anonim válasza:
NEm randizna veled. bocsánat a szókimondásért. ő 17-29 éves pasikra bukik. Fél rád gondolni a zuhany alatt mert úgy érzi sokkal kisebb vagy. :P
3/8 anonim válasza:
öcsi most adok neked egy tanácsot ha a csajt körülrajongják a pasik nem fog összejönni...:( ennyi tömören...:D
5/8 anonim válasza:
... hogy sikerülne összejönni vele
6/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem rajongják körbe a pasik
Magasabb is vagyok nála
Érettebb is vagyok a koromnál
Az előző pasijai sem olyan jóképűek nem is olyan izmosak se semmi
Szerintem inkább a belső érdekli
Nem mindegy hogy jóképű a pasi de alig foglalkozik vele
Vagy kevésbé jóképű és imádja a csajt és szinte mindig vele lenne
Én a lányok szerint jóképű,kedves,udvarias vagyok de ezt a csajt úgy imádnám mint senki mást
Amit érzek iránta az szavakkal nem kifejezhető!!!
2013. okt. 31. 21:57
8/8 Trotilka válasza:
Írj neki levelet. Vagy csinálj magadnak puskát amit felolvasol neki ha leblokkolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!