Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan emberrel, aki úgy hívnak hogy József?
Figyelt kérdés
Borzalmas név, pláne egy fiatalnak.tegnap 17:29
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
26 szavazat
2/38 A kérdező kommentje:
Nagyon ronda név, rosszabb mint a Béla.
tegnap 17:38
3/38 anonim 

válasza:

Az ilyen parasztos-prolis nevektől kifutnék a világból. Lehet lepontozni, ez van. Kapcsolódik hozzá általában valami tipik bunkó melós család is.
4/38 anonim 

válasza:

#2 pláne, hogy a Béla a szláv országokban női név. 😁
6/38 anonim 

válasza:

Nekem a férjem neve hasonló szint és az sem tetszik. De hát egy ember ennél több mindenből áll.
7/38 anonim 

válasza:

Nekem volt József nevű exem, mérnök hallgató volt a Műegyetemen, apja is mérnök. Apja nevét kapta, így lett József, de Joci volt a haverjainak is, nekem is.
8/38 anonim 

válasza:

Ha normális és minden tekintetben bejön akkor miért ne?
9/38 anonim 

válasza:

Szegény Józsefek. Hiába néznek ki chadnek, Tinderen minden nő balra húzza őket, mert "sz*r a nevük".
10/38 anonim 

válasza:

Amúgy szerintem a Béla a rosszabb név. Mert József volt Mária férje is, Jézus apja. Szóval annyira nem is gáz a József név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!