Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban fejben van a hiba az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban fejben van a hiba az ilyen nőknél?

Figyelt kérdés

Akin észreveszi, hogy egy kicsit is tetszik neki, azzal rögtön elkezd flörtölni (mosoly, tekintet, ilyenek), törleszkedik mindenkihez, aki kicsit is kedves hozzá, nem tud barátkozni, mert rögtön mindenki alá befeküdne, aki egy kicsit is kedves hozzá (mert szerinte ebben mérik a szeretetet), illetve minden férfi haverjával úgy viselkedik társaságban, mintha ezer éves dugópajtik lennének.

Hangosan nevet, lökdösődik, hülyét csinál a másikból (pl "jó, nem kellesz, menny is haza", majd 5 másodperc múlva "De gyereee vissszaaaa"), kérdezés nélkül hozzáér olyan férfiakhoz, akikkel csak barátok (pl átkarolja, megsimítja a kezét, megöleli), és volt már, akivel pár nap ismeretség után közölte, hogy helyesnek tartja, lehetne köztük valami (na, nem, nem párkapcsolat).

Máskor totál marhaságokat beszél, mint pl "Lehet, hogy mondtam ilyet, de lehet, hogy csak kitaláltam"

Vagy "Ha elhiszem, hogy nem igaz, és te is elhiszed, akkor meg sem történt? Hisz más nem tudja"

Az ilyen nők lényegében szeretethiányosak? Vagy kergék?

2018. dec. 18. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az ilyen nők fejben hiányosak..
2018. dec. 18. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
28%

Ha elkapna egy ilyen, én eskü bekapnám egy puska csövét. Ez borzasztó! :'D

32/f

2018. dec. 18. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
Ismerek egy ilyen típusú nőt, szerintem semmi baj nincs vele. Ő ilyen.
2018. dec. 18. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

erre van egy mondás, amit most találtam ki

"könnyű királylányt játszani ott, ahol nincsenek hercegek"

próbáld értelmezni.

2018. dec. 18. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Önbizalom hiányosak, szeretethiányosak és kiéhezettek.

Egészséges nő nem így éli meg és fejezi ki a nőiességét.

2018. dec. 18. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Nő vagyok, de esküszöm összezavarodtam...
2018. dec. 18. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak simán hülye szegény.
2018. dec. 19. 01:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyobb trauma érhette.
2018. dec. 19. 03:32
 9/9 anonim ***** válasza:
És nem, nem biztos, hogy a fején.
2018. dec. 19. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!