Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem szeretne velem közös jövőt? Valóban bennem van a hiba?
Te családot szeretnél, és téged ugyanúgy nem érdekel, hogy u mit szeretne. Ne balhézz valakivel, ha nem olyan mit az álmod, keress másikat.
Ha túl nagyot álmodsz olyan meg nem lesz. :-)
2/3
nem túl nagy az álmom, csak az alap amit kiérdemlek!A családom tartotta el amíg nem volt munkahelye, és én kedveztem neki. nálunk élt. kihasználta a jószívűségünket ami elég bántó már magában. nekem előtte volt olyan párom aki megadta a nőnek járó alapokat. A mostani csak kihasznál. az miért nagy álom, hogy szeretném hogy lenne velem jövőképe?soha nem beszél róla. csak elvan magában.
4/5
sokat keres most, én viszont keveset. mégis mindent felezünk. az autó amivel együtt járunk az enyém, én fizetek rá mindent!most volt műszaki, és javittatam is. nem keveset költöttem rá. ráment a sporolt pénzem.nem ez a baj.lenne arra is módja hogy tegyen a kapcsolatér, de nem akar. inkább elnézi a tv-t a szobámban, közben gyüjtöget a pénztárcájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!