Már minden rasszizmusnak számít manapság? Miért bűn, ha valaki a fehér fajtát kedveli és szeretné, ha a fehér faj fennmaradna tisztán, ahogy több ezer éve is van ez már?
"faj"
Undorító vagy szerintem.
Amúgy meg csak neked lehet igazad?
Szerintem meg egy agymosott buta ember vagy.
"Tiszta fehér faj"
Még a fogalmakkal sem vagy tisztában, nem hogy a tényekkel... Európa egy olvasztótégely a népek számára. Attól, mert fehér a bőröd, lehet, hogy őseid között volt cigány, német, szerb, macedón stb. is.
Szerintem teljesen normális, ha valaki a saját fajában keresi a párját, a kutya sem basz kecskét.
Az ember egy faj. te sem figyeltél biológia órán. :D
"Miért bűn, ha valaki a fehér fajtát kedveli..."
Azt kedvelsz amit akarsz, de másokat elítélni a meggyőződésed miatt az tényleg rasszizmus.
"...és szeretné, ha a fehér faj fennmaradna tisztán, ahogy több ezer éve is van ez már?"
Valószínűleg nem ismered a genetikát, így felesleges lenne magyarázkodni, de képzeld, hogy az is lehet, hogy valamelyik ősöd mondjuk cigány volt. Most felkötöd magad?
Én felvállalom hogy német vagyok!
Se zsid0' se semmi nincs bennem..
Kibacottul büszke vagyok arra hogy nem egy más vagyok mint a többi "ember"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!