Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ennyire nem szeretne találkozni velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Barátnőmmel elmentünk egy 5 napos nyaralásra, kicsit összekaptunk, nem érezte jól magát miattam. A nyaralás után közölte velem, hogy úgy érzi nem tudom hogy kell őt boldoggá tenni, ezért csak hetente legfeljebb 1-szer akar velem találkozni és ne is hívogassam csak hetente legfeljebb kétszer. Ez már tart 3 hete, azóta sem változott a véleménye, és úgy viselkedik velem, mintha csak a haverja lennék, teljesen tárgyilagosan viselkedik.

Korábban is voltak problémáink, de ennyire komoly még nem igazán.

Mit tegyek szerintetek? Mondom neki, hogy ez mennyire rossz nekem, meg hogy ez így nem kapcsolat, de egyáltalán nem érdekli, úgy tűnik mintha saját magán kívül most senki más nem érdekelné.

2013. aug. 18. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Hagyd ott
2013. aug. 18. 23:39
 2/3 Didiiayer ***** válasza:
Ennek így nem lesz jó vége... Ha nem lehet vele megbeszélni és nem változtat magán akkor ennek a kapcsolatnak így nincs értelme főleg, hogy ez neked így nen jó.
2013. aug. 18. 23:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Eddig úgy éreztem szeret...de nem hiszem el, hogy aki szeret az ennyire gonosz tudna lenni velem és ennyire nem érdekelné, hogy mi van velem.
2013. aug. 18. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!