Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki minden nap szeretne találkozni a barátnőjével?
Figyelt kérdés
Az nem kifogás, hogy fáradt vagyok.2012. máj. 23. 22:06
2/16 anonim válasza:
Igen ezt úgy hívjuk pontosabban ,h szerelem..
3/16 anonim válasza:
Van. Mondjuk nem úgy, hogy 100+ km-re lakik, mert az anyagilag megengedhetetlen, de ha 20-on belül van, akkor akár át is bringáznék hozzá naponta, vagy suli után megvárnám, ilyenek. Ha meg ugyanaz a város, akkor bódottá'.
4/16 anonim válasza:
Miért, szerinted miért költözik össze valaki a barátnőjével??
5/16 anonim válasza:
Szerintem mindegyik pasi aki szereti a csaját szivesen találkozik vele mindennap jó persze ha 12 órát dolgozott és tényleg baromi fáradt akkor nem várom el hogy jöjjön át max én megyek át de mindig meg lehet oldani
7/16 anonim válasza:
ha nem létezne, akkor senki sem élne együtt és lenne házas :)
8/16 anonim válasza:
Igen. Bár a szeretkezés része is jó.. :)
9/16 anonim válasza:
persze, hogy van. szerelmes férfinek hívják :)
10/16 anonim válasza:
van. csak aki pl. egyetemista, vagy melózik, az nem tud. de sokat segít a dolgon ha az esetek min. 90%-ban van szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!