Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti határozatlannak gondolnátok azt a srácot, aki mindent meg szeretne beszélni veletek (a többi lent)?
Figyelt kérdés
Nincs igazán tapasztalatom, és ha minden jól megy, akkor nemsokára talán kialakulhat egy párkapcsolatom. Viszont nem akarok se túl sok, se túl kevés lenni egy lánynak, ezért gondoltam arra, hogy ha eljutunk odáig, akkor szeretném vele megbeszélni, hogy pl. milyen gyakran találkozzunk, ha együtt vagyunk, meg ha valamelyikünk távol van, akkor milyen gyakran beszéljünk telefonon stb. Lányok, ilyen esetben azt gondolnátok a srácról, hogy határozatlan, vagy jól esne nektek, hogy megbeszélitek ezt az egészet? Vagy hogyan szokott ez menni? Megbeszélitek az ilyesmit, vagy az idők során magától kialakul egy "rendszer"? Tényleg érdekelne a dolog, és normális válaszokat kérnék, köszi.2013. aug. 20. 19:45
1/5 anonim válasza:
Ezeket nem kell megbeszélni, ezek menet közben egy normális kapcsolatban szépen apránként kialakul.
2/5 anonim válasza:
jól esne, de ne vidd túlzásba. Légy laza és poénkodj sokat, de tudj komoly lenni.
Bocsika, ez kicsit zavarosra sikerült :)
3/5 anonim válasza:
Én örülnék neki, mert ha pl sokat kell hozzá utazni akkor nem árt előre megtervezni a hetet, meg én igazából elég feszített tempóban élek, úgyhogy igazából én magam kezdeményezném az egyeztetést. Szóval én a megbeszélés híve vagyok, de fontos a rugalmasság is, bőven elég egy hétre előre tervezni, ennél szigorúbb rend szerintem nem kell. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Sokat utaznunk nem kellene, mert falubeliek vagyunk, csak kezdődik majd a suli, és nem tudom, mennyit kell majd hazulról távol lennem, lehet, hogy csak egy vagy két napra kell bemennem beszélni a konzulenssel, vagy ilyesmi. És ha így lenne, akkor elvileg minden nap találkozhatnánk, ha itthon lennék, viszont a nyakán se szeretnék lógni, de nem tudom, hogy ő ezt hogyan gondolja, neki is túl sok lenne-e a mindennapos találkozás, vagy kifejezetten ezt igényelné.
2013. aug. 20. 20:14
5/5 anonim válasza:
szerintem nem kell túlbonyolítani. alakul magától, azt meg meg lehet érteni, ha a konzulenssel van dolgod, majd mondod neki mikor menni kell aztán csókolom. ha igazán jól éritek magatokat a együtt, akkor úgyis minél többet akartok együtt lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!