Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, akinek nincsenek barátai, barátnői? Mit gondolnátok róla?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 17:32
1/16 anonim válasza:
Annál jobb, legalább nem pofáznak bele a dolgunkba. :D
2/16 anonim válasza:
Már jöttem össze olyannal, azt gondoltam, hogy gátlásos, és fel oldottam a gátlásait, a lelki betegségét ki gyógyítottam, és kb normális nó lett, és közben szerzett barátokat.
3/16 anonim válasza:
Természetesen. Pozitívan gondolnék rá.
4/16 anonim válasza:
Naná! Jelentősen több időt tölthetnék vele együtt. Félreértés ne essék, nem vagyok ilyen tapadós típus, de rosszul esett, amikor valamelyik barátnőm állandóan nélkülem szervezett programokat. :S
5/16 anonim válasza:
# 2 dettó, aztán meg is csalt...
6/16 anonim válasza:
Szerintem egy nőnek legyen rajtam kívül is élete, hogy ne kelljen babusgatni, dédelgetni, irányítani, se semmi.
Egy egyenrandú felet akarok, nem egy alárendeltet, egy élet képteletn.
7/16 anonim válasza:
Én örülnék neki mert akkor csak az enyém lenne :D
8/16 anonim válasza:
Nekem sincsenek nyugi, sőt szerintem a legtöbb embernek van 2 max 3 barátja, a piálós/bulizós pajtik nem barátok, teszem hozzá.
9/16 anonim válasza:
Attól függ. Népszerűtlenek általában a legértékesebb és a leggázosabb emberek szoktak lenni. Előbbi esetben természetesen összejönnék vele, utóbbi esetben nem.
10/16 anonim válasza:
Nekem 1 barátom van akiben teljesen megbízom van pár haverom akikkel elbeszélgetek néha valami program és ennél több nem is kell nekem
ja és pasi szemmel tökéletes majd később úgy is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!