Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, akinek nincsenek barátai, barátnői? Mit gondolnátok róla?

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 17:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de egyszer volt egy ilyen barátom, akinek nem voltak barátai. 0-24 rajtam lógott, folyton hivogatott, eljött a munkahelyemre és órákig ott volt, mindig velem akart lenni, azt tervezte már 1 hónap után hogy hol fogunk lakni, meg hogy hány gyerekünk lesz. Nekem 4 olyan ember van az életemben, akikkel napi szinten tartjuk a kapcsolatot, sokat találkozunk, csinálunk programokat és sok-sok olyan ember még, akikkel jóban vagyok. Amikor mondtam neki hogy hova megyek, kikkel találkozok, mindig szomorú volt, ezért kitaláltam, hogy összebarátkoztatom pár haverommal és majd lesznek saját barátai. Nem jött össze, végig el sem mozdult melőlem és alig beszélt. A barátaim eléggé ellene voltak, mert szerintük a külsején kívül semmi értékelhető nem volt benne...de én tudtam hogy csak arról van szó hogy félénk.

Végül a szex miatt lett vége, mert nagyon másak voltak a vágyaink. Ő azt akarta, hogy megalázzam, megverjem, de én nem tudtam őt bántani. Fél év után lebukott, hogy egy dominához járt már hónapok óta.

Ettől függetlenül még nem lenne kizáró ok számomra, ha vkinek nincsnek barátai, mert attól még lehet értékes ember.

2013. júl. 27. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nálam kizáró ok. Nem kell iylen nő. Akinek nincsenek barátai, annak fejletlenek az érzelmei. (Igen, akárki akármit mond, csak a nyomiknak nincsenek barátaik. Lehet szeritne okos, csendes, jajj de értékes, nyomi és kész.)
2013. júl. 27. 19:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Össze.
2013. júl. 27. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Össze,mert az ilyen lányoknak van valami lelki gondjuk,gátlásuk és nem fognak csak ezért egész nap rajtad lógni.Vagy ha nem is gátlás,de van aki ilyen típus...hugom is ilyen,van néhány barátja,aki közelebb áll hozzá,de sose napi szinten beszélnek,és szeret egyedül lenni,sose csúfolták vagy ilyen,hanem ő nem ment oda senkihez...Egyszer rákérdeztem,hogy most mi lesz így,jó ez így neked?Miért nem mész moziba valakivel?Erre azt mondta,hogy nem vágyik rá egyszerűen.Inkább azokkal van együtt, akiket gyerek kora óta ismer(unokatesók-velük akár egész nap hülyül,hogy rá se ismerek) és valami szimbiózisban él a két kutyánkkal,mert ha már 5 utcányira van a háztól,a kutyák már az ajtóban várják:)Mondjuk sokat is van velük.Van, hogy meghívják valahova,de lemondja a Bell és Daisy miatt:DD De!Szerintem az ilyen lányok hálásak és odaadóak.Nem kell aggódnia az embernek,hogy megcsalják.Szerintem olyan jó érzés segíteni,támogatni egy ilyen teremtést!Biztos sok örömet okozna,hogy csak te tudod,igazán milyen:) 17F
2013. júl. 28. 00:27
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
hát szerintem a hugod szimplán csak gátlásos, bizalmatlan és befelé forduló és ha idősebb lesz és nem változik meg, elveszíti még az unokatesói barátságát is és pasija soha nem is lesz :/
2013. júl. 28. 08:00
 16/16 anonim ***** válasza:

A második válasz a példa arra hogy ez nem egyéb gond csak gátlásosság.

Azoknak mondom akik nyomiznak.Egy szószátjár emberből is lehet egy befelé forduló alak ha olyan hatások érik és fordítva,ezek mind emberi tulajdonságok.A visszahúzódóbb embereken nyílván segíteni kell,olyan pár,társaság szükséges nekik akik kimozdítják ebből az állapotból.

2013. aug. 9. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!