Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúknak: ha összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak: ha összejönnétek egy lánynal, aki 18, és azt mondaná, hogy még az első csókján sem volt túl (és értelemszerűen még szűz), és még váratna magára, mit gondolnátok?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy mivel még sose volt kapcsolata, nem akar rögtön a dolgok közepébe vágni, hanem szép lassan haladni, illetve kívánja a szexet, de fél a fájdalomtól, szóval mit szólnátok? Nagyon mást várnátok abból kiindulva, hogy már 18 éves?

(Nem kérem a "mai tinik miken aggódnak" válaszokat, mert biztos megvan az alapja, és én 18 évesen tettem fel ezt a kérdést, nem 15.)

2011. máj. 17. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szívem szerint nagyon örülnék egy ilyen lánynak. Hogy miért? Mert én sem vagyok túl még azon a bizonyos első csókon sem...
2011. máj. 17. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, de úgy érzem,hogy ezt le kell írnom neked,mert én is hasonló cipőben jártam, csak 17 éves koromig tartott. Mert akkor lett az első komoly kapcsolatom. Igaz, ő is szűz volt, viszont nagyon megértő volt és gyengéd. Ha igazán szeret, akkor figyelmes lesz veled és megérti a félelmeidet, valamint segít a leküzdésében.:)
2011. máj. 17. 19:23
 3/9 tsz-tag ***** válasza:
100%
én összejönnék vele...nincs abba semmi :) járni is megtanult az ember....ezt is meg lehet, a csókot kb 5 perc alatt a többi meg idő kérdése.De én szivesen...F 20
2011. máj. 17. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Örülnék neki.
2011. máj. 17. 19:48
 5/9 Rendesfiú/19 ***** válasza:
100%
A legjobb az ilyen nő:) nekem legalábbis...
2011. máj. 17. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

Most tuti le fogtok pontozni, de én tuti nem jönnék össze egy ilyen csajjal. Na jó, ha még az elején belezúgok, akkor nyilván igen, de amugy kizárt.

Nem kell nekem az, hogy rajtam kísérletezgesse ki a saját érzésvilágát, azt hogy mit vár egy párkapcsolattól, hogy hogyan kell egy srácot kezelni, stb. És akkor a szexről még nem is beszéltünk, mert az is egy nagyon komoly plusz lelki út a nőknek.

Nálam az alap az, hogy volt már a nőnek min. egy komoly kapcsolata (fél év+), és akkor tárgyalhatunk. Tapasztalatból mondom sajnos.

21f

2011. máj. 17. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
36%

21:20

Ment a zöld kéz, mert nagyon sok igazság van abban, amit mondsz.

Ráadásul f.szom sem (átvitt értelemben és szó szerint) sem várna rá akár egy évet, mert nem áll készen.

2011. máj. 17. 21:23
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a negatív és pozitív válaszokat is (azt is felpontoztam, aki azt írta, h le fogom).

Ki mondta, hogy egy évet?

2011. máj. 18. 20:11
 9/9 anonim válasza:

Tudom regi a kerdes, de pl nincs kobe vesve, hogy a szuz lany egy evig varatni fog.

Elso kapcsolatomnal pl en is tobb mint egy evig nem akartam lefekudni a baratommal, vegul szakitottunk es nem is fekudtem le vele. De az utana levo parommal alig kellet par honap, talan 2, max 3.

Szoval az en tapasztalatom alapjan ugy gondolom, hogy a sracnak is szerepe van benne, hogy mennyi az annyi :D

2015. júl. 30. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!