Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok?! Ti mit gondolnátok egy személyiségteszten alapuló, komoly kapolatról?
Egy kapcsolat az életben tesztelődik, nem papíron.
Csak egy (létező) példa: egy pár közül az egyik határozott, beszédes, központi egyéniség, racionális, reál érdeklődésű, érdeklik a műszaki dolgok, a számítástechnika, utál olvasni, nem érdeklik a művészetek, ateista.
A másik visszahúzódó, félénk, csendes, befelé forduló, túlérzékeny, humán beállítottságú, semmit nem konyít a műszaki dolgokhoz, nem is érdeklik, számítástechnikai analfabéta, imád olvasni, szereti a művészeteket, vallásos.
A legtöbben ha csak ez alapján ítélnének azt mondanák, nem illenek össze, mégis egy házaspárról van szó, akik évek óta töretlenül fülig szerelmesek egymásba és teljes egyetértésben élnek.
Érdekességképp azért ki lehet próbálni persze egy-két ilyen tesztet. Én biztos szívesen kitöltenék hasonlókat, ha kérné a párom. De én amúgy is szeretek eljátszadozni az ilyesmikkel. :)
Elég tapasztalat van már mögöttem, úgyhogy biztosra mondhatom, semmivel sem lesz kevésbé esélyes egy szakítás, ha két ember egy személyiségteszt alapján összeillik. Sajnos ez nem fogja csökkenteni a kockázatot. :( Ráadásul a legtöbb nőt elijeszted vele, nem sokan szeretik, ha tesztelik, vagy ha egy darab papír (vagy itt pl. netes oldal) alapján alkotnak róla véleményt.
Ha nagyon kíváncsi vagy, hogy a kiszemelted, inkább játékos formában közelítsd meg, pl.: "nézd, milyen érdekes tesztet találtam, töltsük már ki, kíváncsi vagyok az eredményre". Tehát semmiképpen ne úgy, hogy ezen fog alapulni a kapcsolatotok. :D Meg nincs is értelme erre alapozni, ahhoz az ilyesmi túl felszínesen érinti az embert. De te tudod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!