Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ilyen az ideális nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen az ideális nő?

Figyelt kérdés

A környezetemben a férfiak nagyrészének az alacsony (max 160cm), nagyon dús, hosszú hajú, apró, karcsú (40-45kg), babaarcú lányok szoktak tetszeni.

Mert hogy azoknak mindenük olyan bájosan pici, könnyű nagyobbnak lenni náluk, fel leeht kapni őket fél kézzel, olyan kis törékenyek.

A csoportban is van egy ilyen lány, extrém vékony, mellé rengeteg, extrém dús sötét haj, tényleg olyan, mint egy baba, csak a sok haja meg a nagy kék szemei vannak.

Tehát ilyesmi arc:

[link]

mellé gyönyörű, rengeteg haj, és hasonló alak:

[link]

Aki nem ilyen, annak valóban van némi hátránya?

2018. dec. 17. 10:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%

Még egyszer leírom, a gyengébbek kedvéért:

Mindenkinek más tetszik, más az ízlése. Van, akinek az ilyen jön be, van, akinek a sportos, van, akinek a molett.

Ennyi. Különbözőek vagyunk, különböző ízlésekkel.

2018. dec. 17. 10:25
 2/30 anonim ***** válasza:
18%
A magasságához hozzá kell csapni kb. 15-20 centit, amúgy igen, ideális. 191 cm, 36/F
2018. dec. 17. 10:26
 3/30 anonim ***** válasza:
50%
Még hányszor teszed fel ezt a kérdést?
2018. dec. 17. 10:27
 4/30 A kérdező kommentje:
Ezt konkrétan még egyszer sem tettem fel.
2018. dec. 17. 10:30
 5/30 anonim ***** válasza:
11%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ezt is te...miért pörögsz ezen ennyit?

2018. dec. 17. 10:30
 6/30 A kérdező kommentje:
Ez a két kérdés egyáltalán nem ugyanaz.
2018. dec. 17. 10:32
 7/30 A kérdező kommentje:
Mert zavar, csak azért.
2018. dec. 17. 10:32
 8/30 anonim ***** válasza:
34%

"Mert zavar, csak azért."

Akkor pörögj rajta, a te időd. És tudsz ez ellen bármit is tenni? Nem, szóval, erről csak ennyit.

Karácsonyi ajándékokat megvetted már? Karácsonyi ételhez mindent beszereztél már?

2018. dec. 17. 10:36
 9/30 anonim ***** válasza:
81%

A 173 centimmel én sokminden lehetek, de "bájosan pici" semmiképp. Nem is akarok az lenni.

Hogy hátránnyal indulok-e, azt nem tudom. Párommal már 3 éve együtt vagyok, őt nem zavarja, pedig pár centivel magasabb csak nálam. Mást meg nem keresek, így nem igazán érdekel, hogy a férfiak többsége nem tart vonzónak a magasságom miatt.

Egyébként nem hiszem, hogy hátrány. 180 fölötti lányokat is ismerek, van párjuk.

2018. dec. 17. 10:36
 10/30 anonim ***** válasza:
81%

Az irodában, ahol dolgozom, a kb 40-ből asszem van 1 fő nő, aki 160 centi alatt van, de ő sem extrém vékony. A példád alapján az egész iroda hátrányban van, mégis gyakorlatilag mindenki foglalt.

Egyáltalán nem igaz, hogy az a típus lenne az ideál, csupán néhány (az ilyen sztoriknál még az is lehet, hogy egyvalaki mondta ezt neked) férfinak ez jön be. Másoknak meg más. Nekem sem ez az ideál például. Ennyiből egy ilyen messzemenő következtetést levonni ostobaság.

Sokféle különböző alkatú nő létezik, és mind teljesen normális, és mindre van kereslet is.

2018. dec. 17. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!