Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ilyen az ideális nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen az ideális nő?

Figyelt kérdés

A környezetemben a férfiak nagyrészének az alacsony (max 160cm), nagyon dús, hosszú hajú, apró, karcsú (40-45kg), babaarcú lányok szoktak tetszeni.

Mert hogy azoknak mindenük olyan bájosan pici, könnyű nagyobbnak lenni náluk, fel leeht kapni őket fél kézzel, olyan kis törékenyek.

A csoportban is van egy ilyen lány, extrém vékony, mellé rengeteg, extrém dús sötét haj, tényleg olyan, mint egy baba, csak a sok haja meg a nagy kék szemei vannak.

Tehát ilyesmi arc:

[link]

mellé gyönyörű, rengeteg haj, és hasonló alak:

[link]

Aki nem ilyen, annak valóban van némi hátránya?

2018. dec. 17. 10:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
10%

"Egy 180 centis nő lehet sportos, vékony, jó alakú, és dús hajú is, de "apró, kis cuki" sosem lesz."

Te alapból vagy ilyen ostoba, vagy csak itt tetteted ezt? Kifogás és kifogás hátán állandóan.

159 centi, 48 kg, vékony, sportos, enyhén izmos vagyok, szép kerek feszes fenekem és vékony derekam van. Izmos a karom. Otthon van 10 kg-s súlyzóm, azzal is szoktam edzeni.

Szóval állításodat máris megdöntöttem.

2018. dec. 17. 12:29
 22/30 anonim ***** válasza:
30%
Ui.: Bocsi, elolvastam, hibáztam. Vedd úgy, hogy feleslegesen írtam.
2018. dec. 17. 12:30
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
messze van az arc az ideáltól, ez inkább tömeg rengeteg tininek ilyen arca van az alak pedig túl vékony a te tested az igazi!
2018. dec. 17. 12:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Annyira unalmas vagy szívem, hogy iszonyat. Ízlések és pofonok. Nekem speciel pont nem annyira az ilyen nők az eseteim.
2018. dec. 17. 14:25
 25/30 anonim ***** válasza:
Én pedig úgy tudtam,hogy a magasság előny.Először olvasom,hogy max 160 cm az ideál??? :D ne röhögtess
2018. dec. 17. 15:33
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem minden férfinak ugyanolyan az ízlése, nekem pl inkább a magas nők tetszenek
2018. dec. 17. 16:37
 27/30 anonim ***** válasza:
akik szerint egy kis fodrasztol olyan arcod lesz, mint egy modellnek es a kis tornatol feszes izmos tested lesz, azok nem tudom, milyen bolygon elnek. :D
2018. dec. 17. 17:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Hogy mennyi indulat és lepontozás van ebben a kategóriában az hihetetlen számomra.
2018. dec. 17. 17:56
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Kettő lett, maradhat!? :) Naná, becsomagolva kérem őket. :D F
2018. dec. 17. 19:10
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy? :)
2018. dec. 17. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!