Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen az ideális nő?
A környezetemben a férfiak nagyrészének az alacsony (max 160cm), nagyon dús, hosszú hajú, apró, karcsú (40-45kg), babaarcú lányok szoktak tetszeni.
Mert hogy azoknak mindenük olyan bájosan pici, könnyű nagyobbnak lenni náluk, fel leeht kapni őket fél kézzel, olyan kis törékenyek.
A csoportban is van egy ilyen lány, extrém vékony, mellé rengeteg, extrém dús sötét haj, tényleg olyan, mint egy baba, csak a sok haja meg a nagy kék szemei vannak.
Tehát ilyesmi arc:
mellé gyönyörű, rengeteg haj, és hasonló alak:
Aki nem ilyen, annak valóban van némi hátránya?
"Egy 180 centis nő lehet sportos, vékony, jó alakú, és dús hajú is, de "apró, kis cuki" sosem lesz."
Te alapból vagy ilyen ostoba, vagy csak itt tetteted ezt? Kifogás és kifogás hátán állandóan.
159 centi, 48 kg, vékony, sportos, enyhén izmos vagyok, szép kerek feszes fenekem és vékony derekam van. Izmos a karom. Otthon van 10 kg-s súlyzóm, azzal is szoktam edzeni.
Szóval állításodat máris megdöntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!