Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen az ideális nő?
A környezetemben a férfiak nagyrészének az alacsony (max 160cm), nagyon dús, hosszú hajú, apró, karcsú (40-45kg), babaarcú lányok szoktak tetszeni.
Mert hogy azoknak mindenük olyan bájosan pici, könnyű nagyobbnak lenni náluk, fel leeht kapni őket fél kézzel, olyan kis törékenyek.
A csoportban is van egy ilyen lány, extrém vékony, mellé rengeteg, extrém dús sötét haj, tényleg olyan, mint egy baba, csak a sok haja meg a nagy kék szemei vannak.
Tehát ilyesmi arc:
mellé gyönyörű, rengeteg haj, és hasonló alak:
Aki nem ilyen, annak valóban van némi hátránya?
A kérdésed nyilvánvalóan csak egy álca, amelyből megerősítést szeretnél nyerni, hogy végre ne szenvedj.
De a szenvedésed nem fog elmúlni azáltal, ha elmondják, amit hallani szeretnél, csak elfedésre kerül, majd később újból előjön.
Ha nem akarsz szenvedni, akkor egész egyszerűen állj le azzal, hogy önmagadat másokhoz hasonlítod, és kezd el megbecsülni, amid van, ahelyett, hogy azt figyelnéd és amiatt keseregnél, ami nincs.
Tudom jól, milyen érzések vannak benned, mert pont ugyanezek az érzések voltak bennem is. Tudom jól, hogy tetszeni akarsz másoknak, mivel szeretet éhes és boldogtalan vagy, és figyelemre vágysz. Azt hiszed, a figyelem által boldogságra tehetsz szert, pedig nem.
Miért zavar?
Akkor ha zavar miért nem teszel magadért?
Mondjuk elmész edzeni szépen,lefogysz,feszesítel,diétázol.
Keresel egy stylistot ruhatár csere nőies darabokkal,hajad megnöveszted szépen.
Nem bonyolult,miért nem teszel érte ha zavar?
Jobb síránkozni,jobb lesz?
Amúgy kérdező IGEN,a legtöbb férfinek nekem is ilyen az ideális nő,a barátnőm is ilyen.
Konkrétan ölnének érte a palik,szőke,babaarcú,nagyon csinos,vékony,sportol heti 4-5-ször,feszes szexi ruha darabokat hord.
Ő nem rinyált hanem tett érte ilyen legyen.
Te mit tettél ezért?
Hát nem tudom...mindenkinek más az ízlése?
En 165cm vagyok, nem is tudom hány kiló, max 5 kiló felesleg van rajtam,homokora alkatom van. Feszes formás lábam, izmos fenekem. A mellem se kicsi. Seggig erő hajam van és fekete (festett). Van akinek én vagyok az idea. Van aki az olyan nőket kedveli amiket Te linkeltèl! Van aki a husi nőket szereti.
Sosem éreztem az alakomat hátránynka!
N26
Kedves 16-os!
Szerintem itt a kérdés elsősorban a testmagasságon van. Egy 180 centis nő lehet sportos, vékony, jó alakú, és dús hajú is, de "apró, kis cuki" sosem lesz. A magasságból faragni nem lehet és a babaarc is egy adottság, amit nem tud sporttal, diétával elérni.
Szerintem mindenki nézze át újra az írását, hogy van e benne helyesírási hiba.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!