Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mégis nektek hol ideális ismerkedni? Az utcán a legtöbb nő bambul, gyk-n nem ismerkedtek, stb.
Eddig az összes párkapcsolatom baráti viszonyból indult, vagy suliban, vagy egyetemen, vagy hobbijaimhoz köthetődően. Vagy csak szimplán közös ismerősök által. A mostani párommal egy baráti társaságban ismerkedtem meg, az egyik tag "hozta magával".
Tehát nekem ez az ideális.
#2 Akárhol, ha úgy van, akkor akár utcán is vagy gyk-on is, nagyritkán ha épp képbe kerül valaki, aki szimpatikus.
Vannak akik bulikban vagy fesztiválokon sem tudnak ismerkedni, másoknak meg bárhol összejön, ez a különbség. Nem a körülményekre kell ráfogni.
"Azért, mert VELED nem akarnak ismerkedni, attól még igenis vannak olyan nők, akik nyitottak ilyesmire."
Akkor hol vannak olyan helyek, ahol olyan nők vannak, akik a VELEM történő ismerkedésre IS nyitottak...?
Szia
Én ismerkednék itt, de mindenki nagyon messze van tőlem!😟😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!