Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ti milyen korosztállyal ismerkedtek? Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség?
Max 4 évvel legyen idősebb a férfi. Nekem legalábbis így ideális.
20/L
Nekem az az ideális, ha kb. 10 évvel idősebb nálam a férfi. A velem egykorúakkal sose találtam a közös hangot.
28/N
nekem mindegy, az embert nézem.
nálam 20 évvel idősebb férfi vagy 12 évvel fiatalabb srác mellett nehezen tudom magam elképzelni, de ha a helyzet úgy hozza, nem csinálnék belőle nagy problémát.
Szerintem is legalabb 5 evvel legyen idosebb a ferfi.
25L
Nincs nekem idealis. De inkabb idosebbekkel talalom meg a hangot. 15 voltam mikor egy 18 eves baratom volt, masfel evig, elso nagy szerelem :) es most 17 vagyok es 26 eves volt a baratom, akivel a munkaja miatt szakitottunk.
Igazabol szerinten meg erettebben gondolkodom, mint a volt baratom. En mindig meg szerettem volna beszelni a dolgokat, o nem osztotta meg velem semmit, max konyorgesek aran.
Nem tudom mi lenne az idealid, de a max az a 26, mert teny,hogy ilyen korban(17) nekem a tanulassal kell foglalkoznom, egy 26 eves ember pedig mar nagy valoszinuseggel dolgozik es sajat elete van. Ez a kor mar kicsit sok volt, de ha igazan szeretjuk egymast, nem ez szamit.
Ha muszaj valasztani, az idealis az olyan 5-6 ev nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!