Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség, férfi és nő közt?
Párom és köztem 3.5 év van.
24/L természetesen ő az idösebb
Közhely de nem a korkülönbség számit hanem az, hogy az elvárásaidnak megfelel-e.
Én éppen olyan boldog tudtam lenni egy nálam 5 évvel idősebb növel is (aki speciel a feleségem) mint nálam jóval fiatalabbal is (21 évvel).
A 10-en pár év szerintem is sok.
Bár ismerek ilyen párt...
Igen 10 fölött már necces, bár van akiknél működik, de láttam már néhány olyan párt ahol egy ideig nem volt gond de aztán az egyik hirtelen nagyon öreges lett a másikhoz. Pl volt egy ismerősöm aki 30 éves nő volt és kb 20 éves férfihoz ment feleségül. Sokáig nagyon jól megvoltak született 3 gyerek. Aztán a nő 45 éves korára már elég öregesen nézett ki, és elég komoly típus is, a férfi meg még 35 évesen kifejezetten fiatalos, sportos ember volt, úgyhogy sajnos az lett a vége, hogy otthagyta a családját.
Fordítva is láttam már olyat, hogy a férfi már lehiggadt középkorú ember volt a nő meg még fiatal, friss és tüzes.
Ott is ugyanaz történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!