Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az ideális farok? Hosszban, vastagságban, formában? Melyiket látnátok a legszívesebben álmatiok pasiján? Kort és nemet is írjatok.
Őszintén LESZAROM milyen a hossza, a vastagsága, és a formája.
Ha akció van, legyen kőkemény, bírja sokáig, és az legyen a “tulajdonosa” célja, hogy kielégítsen engem, ahogy én is arra törekszem, hogy ő kielégüljön.
Mi a búbanatos phasznak kell minden nap feltenni száz meg száz ideális farok kérdést?
Fejezzétek már be!
Tanuljatok meg figyelni a nőre és minden létező módon kielégíteni őket, és akkor nem kell azon rinyálni, hogy “biztoskicsilesznekiapötsöm”
Nem farkat akarunk látni álmaink pasiján, hanem olyan csillogó értelmet, ami neked nincs!
Idióta...
Miért, akkor olyanra operáltatod, vagy mi?:D
Csak ismételni tudom az előttem válaszolókat: Teljesen mindegy, a tulajdonosa érdekel úgyis. Tudja használni, ennyi. Egy pénisz sose fog önmagában tetszeni, ahhoz vonzódnom kell az illetőhöz, így nem is tudok válaszolni pontos paramétereket megadva.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!