Mennyi ideig érdemes vagy ideális ilyen formában ismerkedni?
Néhány napja kezdtünk el ismerkedni, de csak a munkahelyemen találkozunk személyesen, ott akár napi több órát is együtt töltünk, de általában masok társaságában, és Facebookon beszélgetünk ha időnk engedni. Randira még nem hívott, pedig biztos hogy tetszem neki. Kicsit kevésnek érzem ezt az állapotot, mert igy úgysem fogunk ténylegesen megismerkedni, közelebb kerülni, hiába jár hozzám. Arra gondoltam, ha ő nem, majd én kezdeményezek egy találkát. Szerintetek meddig várják még? Vagy lépjek?
Én 19N ő 21F
És hogy?
Kérdezzem meg hogy ekkor vagy akkor ráér -e? Vagy kérdezzem meg, hogy "naa, és mikor hívsz már el randizni?" Vagy hogy?
Okés, Köszi srácok.
Mar csak azt nem értem hogy ha eddig el tudtunk jutni, mer bókolni, nyíltan kimondja hogy miattam jár ide, jól érzi magát velem, stb, akkor mi tartja vissza hogy lépjen? Mert olyan kerek perec kifejezem, hogy bejön nekem, mint még soha senkinek, de komolyan...
Szerintem, ha nem lép, akkor annyira mégsem jössz be neki, vagy van valaki más is az életében.
Egy pasi, ha nagyon akar valakit, lép. Ez tapasztalat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!