Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan valóban bármit képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan valóban bármit képesek összehazudozni, csak hogy meglegyen a csaj?

Figyelt kérdés

Valóban vannak olyan férfiak, akik képesek mindenfélét hazudni, hogy tetszik nekik az adott lány, hogy klassz az alakja, hogy vonzódnak hozzá, csak hogy végre nőhöz jussanak?

Mennyire lehetséges, hogy egy pasi őszinte, ha szex előtt/alatt/után, olyanokat mondd a nőnek, hogy szép az alakja, vonzónak találja?

Vagy ez csak azért van, hogy hátha megkaphatja másodszor is, ha majd rászorul, és nem kell új áldozatra vadászni.

2018. dec. 15. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2018. dec. 15. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj... :D
2018. dec. 15. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Hajaj, még pasiért is.

32/f

2018. dec. 15. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Mi férfiak ilyen téren egyszerűek vagyunk. Ha én dicsérek egy nőt, azt azért teszem, mert úgy is gondolom. Miért mondanék olyat, amit nem érzek, gondolok úgy?

De mondom, ez én vagyok. A férfiak jó része lófhaszjóska, mert hazudik össze-vissza.

2018. dec. 15. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Igen, vannak ilyen "férfiak", de szerintem ez undorító hozzáállás/viselkedés. Nincs azzal semmi gond, ha valaki annyit szeretne, hogy megkapja az adott lányt és csak szexre kellene neki, ha őszintén letisztázzák és nem hülyíti vagy hitegeti a másikat. Azt viszont nem tudom, hogy sok ilyen van-e. Személy szerint nem sok ilyet ismerek.
2018. dec. 15. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

Igen.

Bár az is igaz, hogy sok csaj el is akar hinni bármit.

Mikor kiderül, hogy átverték, akkor utólag persze már ő is látja, hogy végig magát hitegette.

2018. dec. 15. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
A férfiak egy része azt a mesét adja elő. amit a nők hallani akarnak. Ha ez kell, hogy szexhez jussanak, akkor ezt fogják tenni. Ameddig azt jutalmazzátok szex-szel, aki a képetekbe hazudik, addig a férfiak hazudni fognak. Nem mind, de többsége igen.
2018. dec. 15. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:
bármit, a nők meg elhiszik.
2018. dec. 15. 20:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen.

De nem ebből kell kiindulni, hogy minden ismerkedés elején már attól fél az ember na vajon a másik mire utazik leginkább...

Mert akkor soha nem ismerkedne senki..

2018. dec. 15. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:

"Igen, vannak ilyen "férfiak", de szerintem ez undorító hozzáállás/viselkedés. "

Lehet, de szaporodni nemigen lehet máshogy, mint ezzel a színházzal. Ha így veszed, az élet is undorító. Nekünk ilyenekhez kell folyamodnunk, nem elég, hogy jól nézünk ki, nem jönnek oda automatikusan a nők hozzánk, ezért ítéled el ennyire.

2018. dec. 16. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!