Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak szoktak hazudni a korukról társkeresőn, vagy egyesek annyira elhagyják magukat 40 fölött, hogy valóban látszhatnak 60 fölöttinek 40-es éveik ellenére?
Egyébként a kinézet eléggé változó.
Én például 28 évesen más oldalt őszültem. Nagyapám 65 évesen is barna volt teljesen.
A másik, hogy a fizikai munka nagyon meg tudja terhelni a szervezetet. Én irodai munkát végzek, de a cégnél a fizikai munkások lazán 10-15 évvel öregebbnek tűnnek nálam, megviseli őket az időjárás, a fizikai meló, és persze többségük nem is igazán figyel oda magára (zsíros kaja, cigi, pia megy gond nélkül).
Szóval azért nem biztos, hogy valaki 20 évet hazudott le tényleg, egyszerűen lehet, hogy olyan körülmények között dolgozik, él, hogy korábban látszanak rajta az évek.
Egyébként szerintem ezen kár pörögni.
Mindkét nemben tele vannak a társkeresők kamusokkal (házas, csak az egóját jár fel tuningolni, vagy szexet keres, kamu fotó, kamu adatok, fura játszmák...).
Én ezért hagytam ott az egészet.
Nagyon kevés a normális, őszinte nő, és ők is elvesznek a zajban, mire megtalálnám, addigra beleun az egészbe, hogy csak lefektetni akarják, vagy farok képeket küldenek neki.
Te még élőben sose láttál olyat, hogy a pocakos, bajszos 60 éves főnök úr hajtja a 20 gyakornok lányokat? Vagy a fogatlan, nagypapa korú biztonsági őr sündörög a fiatal takarítónő után?
A legtöbb férfi azt hiszi, hogy az idő múlása jót tett neki, és egyre vonzóbb.
Amíg egy esetről tudnak, amikor egy öreg papának fiatal csaja van, addig remélnek. A tények nem hatják meg őket, hogy pl. nekik nincs pénzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!