Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány elutasítást kaptál a 2018-as év folyamán? Hányszor próbálkoztál összesen?
3. az első csak szórakozott velem, nem akart komolyat, de hetekig húzta az agyam, a másodikkal volt több randin és szex is, végül ejtett valami kifogással, a harmadikba eléggé belezúgtam, sokat voltunk együtt, mert lakótárs, közel kerültünk, érezhetően kedvelt, kereste a társaságom, de nem lépett konkrétan, amikor meg bevallottam neki az érzéseim, akkor se tett semmit.
26n
1 szakítást (ex-barátnőm kezdeményezte) éltem át, 1 randi utáni visszautasítás (sok levelezésből lett randi)+ 1 nőt én utasítottam vissza levelezések+beszélgetés után a távolságra hivatkozva.
Nem pörgök a témán mint látszik, mindkétszer nő kezdeményezett online :D
(Jah most ilyen passzívban vagyok kb.)
A randisat sajnálom, de nem pattant a szikra, pedig baromira egy szinten rezegtünk addig.. ez van... :\
40F
2 visszautasítás
1 beleegyezés
jó év volt :D
Neten egy nemvisszaírás volt (pedig ő írt először), és nem emlékszem mennyi sima "jobbrahúzás", amire nem jött hasonló válasz (nem tinderen, máshol).
Élőben 2, 2 próbálkozásból, de egyik sem normális, korrekt visszautasítás volt, hanem ilyen "igent mondok, de közben várom, mikor jössz rá, hogy valójában ez nemet jelent". Nem ismeretlenül és nem előzmény nélkül próbálkoztam egyiknél sem.
Most már feladtam.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!