Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők szerint nincs semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők szerint nincs semmi baj velem akkor miért csak elutasítást kapok?

Figyelt kérdés
Érti ezt valaki ?

2018. okt. 22. 12:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem jöttél be nekik és udvariasak akartak lenni.

Vagy itt tettél fel képet és itt mondták?

2018. okt. 22. 12:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Való életben mondták.
2018. okt. 22. 12:04
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Osztom az 1-es válaszoló véleményét. Biztos rendes férfi vagy, csak akikkel eddig összehozott a sors, talán külsőleg nem jöttél be nekik. Erre tudok gondolni.
2018. okt. 22. 12:06
 4/20 anonim ***** válasza:
81%

Mondhatnam h nem volt meg a szikra...

De inkabb gondolkodj el h te neked minden no tetszik?

Nem. Szep kedves de megsem. El tudod mondani miert nem tetszi jon be az adott no? Nem tudod.

A noknek sem tetszik minden ferfi.

De indokot nem tudsz mondani. Csak nem. Ennyi

2018. okt. 22. 12:14
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
A legtöbb emberrel "nincs semmi baj", de ez vajmi kevés a párkapcsolathoz.
2018. okt. 22. 12:22
 6/20 anonim ***** válasza:
96%
Attól hogy valakivel nincs semmi bajom, az még nem jelenti azt hogy össze is jönnék vele.
2018. okt. 22. 12:23
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Az emberek 80%-van nincs semmi baj. Ez nem jeleti azt hogy ezek bármelyik nőt megkaphatják.

Egy kapcsolat ezerszer többről szól.

2018. okt. 22. 12:25
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
A semmi baj rettento keves a parkapcsolathoz.
2018. okt. 22. 12:27
 9/20 A kérdező kommentje:
De tudok mondani. Nekem fontos a lány arca. Ha nem szimpatikus akkor nem jön be. Bár azt furcsállom hogy életem során kb 20 lánynál próbálkoztam (nem cicababa mielőtt letámadtok) teljesen átlagos lányokról van szó a mindennapokból és egyiknek sem jövök be. Életem során egy lánynak jöttem be ő próbálkozott is de nem jött be az arca ezt megmondtam neki de nem lekezelően.Miért olyan nehéz megmondani hogy mi a baj velem őszintén ? Miért kell hazudozni szépíten a valóságot ?
2018. okt. 22. 12:32
 10/20 anonim ***** válasza:
65%

"Miért olyan nehéz megmondani hogy mi a baj velem őszintén ? Miért kell hazudozni szépíten a valóságot ?"

Na látod: pont ez az amiért nem kellesz a nőknek. Méghogy nincs semmi baj veled? .... hát hogy a fenébe ne lenne? Kinek kell egy ilyen picsogó nyvajgó kis pö cs?

Egyél egy snikerst ..... na mostmár jobb?

2018. okt. 22. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!