Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találom meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom meg az igazit ha mások állítása szerint szép vagyok?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez mennyire igaz, de eddig akárhány pasival beszéltem azt mondták hogy szép vagyok. De az igazit aki elfogad ahogy vagyok, aki viszont szeret, olyat még nem találtam. A külsőmre adok, hogy minél jobban nézzek ki, de nem vagyok szolis, nincs rajtam semmi mű, hajam sincs még festve(habár ez nem mű dolog), illetve tornázok is. Az a helyzet hogy a belsőmmel nem tudok mit kezdeni. Elégedetlen vagyok magammal, és utálom magam. Senkivel se tudom magam megszerettetni, mert unalmas, csendesebb típus vagyok. L/26
2018. szept. 23. 17:27
 1/10 A kérdező kommentje:
Sokszor van depis hangulatom, és irigykedem azokra akiknek van valakijük.
2018. szept. 23. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Pont ezért ☝️

Amíg a belsőd nincs rendben , ez mások számára is érezhető .

A csinos pofi kevés ! Az értékes belső , a harmónia számít ! ☺️

2018. szept. 23. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy túlzottan felszínes vagy, és görcsösen akarsz magad mellé valakit...
2018. szept. 23. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Egyet értek az előzővel, fontos, hogy a belsőd is elfogadd. Az, hogy nem jársz minden héten bulikba, nem jelenti azt, hogy unalmas vagy. Nem mindenki keresi a harsány lányokat.

Békélj meg magaddal, és könnyebb lesz megtalálni a herceget :)

2018. szept. 23. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ez a "nem fogadom el magam"-dolog olyan baromság. Ugyanis ha tetszik, ha nem, akkor is ugyanaz maradsz, és nincs esély cserére. :D 26 évesen pedig kicsit előrébb is tarthatnál agyilag a tinikortól.
2018. szept. 23. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Az igazi megtalálásához nem elég a szép külső. Ha lenne önbizalmad sokat dobna a helyzeteden
2018. szept. 23. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Puceron fekve az agyba, maszti utan, arra gondolva h kene egy par sor es egy csomag cigi, de elvileg ev eleje ota nem cigiztem szoval elvileg leszoktam, aterzem a depit. Lessz ez jobb is, hiddel
2018. szept. 23. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Akkor rossz helyen keresel. Ha szép vagy van kik közül válogatnod, valószínűleg túlzásba is viszed. A tipikus "jópasheee" csak a tested fogja szeretni egy ideig, majd megy a következőre.

Nekem, és sokaknak nagyon tetszene egy csendesebb, "unalmas" nő, mert mi is azok vagyunk. Nem bulizok, nem szelfizek, nincs német "prémium" autóm, csak motorozok, természetben járok, tudományos témákban olvasok, gondolkozok, bringázok, tehát uncsi vagyok...

2018. szept. 23. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez a szám segíthet, ha meghallgatod:

https://www.youtube.com/watch?v=WA8j_b5WTys

2018. szept. 23. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy a szépség messze nem minden. Hosszú távon sokkal többet ér a belső szépség, mert a külső szépség bizony múlandó.

Elvárod, hogy valaki elfogadjon téged, amikor te saját magadat nem fogadod el. Lehet, hogy klisésen hangzik, de az első lépés legyen az, hogy elfogadod magad úgy, ahogy vagy. A legtöbb ember számára sokkal vonzóbb egy olyan ember, aki jól érzi magát a bőrében, mint valaki, aki bár szép, de elégedetlen és negativitást sugároz.

A másik dolog meg az, hogy nem mindenki találja meg hamar a számára megfelelőt, sokan vannak, akik 30-40 felett találják meg azt az ember, akit keresnek. Nem tudom miért van ez így, vagy talán szerencse is kell ehhez, de nem szabad feladni, ismerkedni kell és esélyt adni arra, hogy rád találjon a szerelem.

2018. szept. 23. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!