Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom meg az igazit ha mások állítása szerint szép vagyok?
Pont ezért ☝️
Amíg a belsőd nincs rendben , ez mások számára is érezhető .
A csinos pofi kevés ! Az értékes belső , a harmónia számít ! ☺️
Egyet értek az előzővel, fontos, hogy a belsőd is elfogadd. Az, hogy nem jársz minden héten bulikba, nem jelenti azt, hogy unalmas vagy. Nem mindenki keresi a harsány lányokat.
Békélj meg magaddal, és könnyebb lesz megtalálni a herceget :)
Akkor rossz helyen keresel. Ha szép vagy van kik közül válogatnod, valószínűleg túlzásba is viszed. A tipikus "jópasheee" csak a tested fogja szeretni egy ideig, majd megy a következőre.
Nekem, és sokaknak nagyon tetszene egy csendesebb, "unalmas" nő, mert mi is azok vagyunk. Nem bulizok, nem szelfizek, nincs német "prémium" autóm, csak motorozok, természetben járok, tudományos témákban olvasok, gondolkozok, bringázok, tehát uncsi vagyok...
Ez a szám segíthet, ha meghallgatod:
Hidd el, hogy a szépség messze nem minden. Hosszú távon sokkal többet ér a belső szépség, mert a külső szépség bizony múlandó.
Elvárod, hogy valaki elfogadjon téged, amikor te saját magadat nem fogadod el. Lehet, hogy klisésen hangzik, de az első lépés legyen az, hogy elfogadod magad úgy, ahogy vagy. A legtöbb ember számára sokkal vonzóbb egy olyan ember, aki jól érzi magát a bőrében, mint valaki, aki bár szép, de elégedetlen és negativitást sugároz.
A másik dolog meg az, hogy nem mindenki találja meg hamar a számára megfelelőt, sokan vannak, akik 30-40 felett találják meg azt az ember, akit keresnek. Nem tudom miért van ez így, vagy talán szerencse is kell ehhez, de nem szabad feladni, ismerkedni kell és esélyt adni arra, hogy rád találjon a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!