Szerintetek a Végh vezetéknév szép, átlagos, vagy csúnya?
Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 02:59
1/14 anonim válasza:
Béla név mellé szörnyű.
Amúgy átlagos.
2/14 youngboy26 válasza:
nekem is van Végh vezetéknevű osztálytársam, Kolozsváron született.
3/14 anonim válasza:
Szerintem átlagos, egyébként meg mindegy, mert a vezetéknék (alapjáraton) nem választható.
4/14 Salx Narval válasza:
Szerintem egy nevet a viselője tulajdonságai tesznek széppé, vagy csúnyává, mármint ha van értelme egyáltalán az ilyenféle besorolásnak. Én ember nélkül nem tudom megítélni.:D
5/14 anonim válasza:
Ronda, de a szláv, germán vezetékneveknél még mindig szebb.
6/14 anonim válasza:
Egy névnek a milyenségét sose a név maga adja meg , hanem a viselője után lesz az szép , illetve nem szép.
7/14 anonim válasza:
Nekem Vég ismerősöm van, szerintem semmi baj ezzel a névvel.
8/14 anonim válasza:
Volt egy Végh nevű osztálytársam szakmunkásban, leginkább vele találkoznék, jó gyerek.
9/14 anonim válasza:
Átlagos. Nekem egyik tanáromnak volt ilyen család neve. Ő mondta is hogy örül annak hogy apja nem a Béla nevet adta neki mert úgy elég gáz lett volna.
10/14 anonim válasza:
#9 Ez jó :D
Egyébként átlagos, bármi lenne a vezetéknevem azt sose változtatnám meg szerintem nem az a fontos hogy szép legyen hanem hogy tovább vidd anyukád/apukád vezetéknevét :)
A keresztnév fontosabb hogy szép e vagy sem. Jól hangzik e a vezeték névvel.
Én nagyon sokáig nem szerettem a saját keresztnevemet de sűrűn dícsérték/dicsérik és meg békéltem vele, sőt megszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!