Annyira elegem van az életemből. Nekem miért nem sikerül soha semmi, és még egy szép párkapcsolat sem? Mit tegyek?
Már 2 éve hogy nem volt kapcsolatom. Azóta beszéltem társkeresőn férfiakkal, randiztam férfiakkal, de semmi. Viszont a legutóbbi kapcsolatomban sem voltam boldog, csak nekem kellett alkalmazkodnom, az nem érdekelte én mit szeretnék. Azt mondta senkinek sem fogok kelleni. Fel sem akart vállalni sem a szülei, sem mások előtt. Ami igaz is hisz 2 éve nem is volt senkim. Akikkel randiztam is már az első randin is bunkók, tolakodók voltak.
27 éves vagyok, és kezdem elveszíteni a reményt. Örökre egyedül maradok. Depressziós vagyok, nincs kedvem semmihez.
A velem egyidősök nagy része is már férjhez ment, gyerekük van. Facebookon is azt látom hogy mindenki boldog valakivel, csak én vagyok mindig egyedül.
Nem másokat kell nézni, hogy hűha neki férje van, neki gyereke, annak ilyen párja meg olyan kapcsolata van. Azalatt az idő alatt míg ezt a kérdést megírtad rég elmehettél volna akárhova ahol kitudja, összeakadtál volna valakivel.
Járj el a barátaiddal, szervezz programokat. Sosem tudhatod melyik barátod barátjának a barátjával ismerkedsz meg aki később fontos lesz az életedben. Ha semmin nem változtatsz semmi nem fog változni. Hajrá.
En is igy voltam , mindig a defekteseket vonzottam, az ütödötteket
Rajöttem , hogy kicsit en is utödött vagyok
Lenyeg : feladtam mára, rajöttem, hogy egyedul kell éljek , inkabb egyedul mint egy selejtes pasival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!