Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők szerint nincs semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők szerint nincs semmi baj velem akkor miért csak elutasítást kapok?

Figyelt kérdés
Érti ezt valaki ?

2018. okt. 22. 12:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Neked meg mi bajod van? Feltettem egy kérdést melyre keresem a választ ha nem tetszik akkor nem kell elolvasni. Két sorból ítélsz meg.
2018. okt. 22. 12:42
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Miért olyan nehéz megmondani hogy mi a baj velem őszintén ? Miért kell hazudozni szépíten a valóságot?

De mi a valóság szerinted? Nem jöttél be MINT PASI, MINT TÁRS eddig azoknak a nőknek akikkel eddig próbálkoztál.

Ők ezt el is mondták neked. Ez szerintem korrekt.

Ha egy férfi próbálkozik nálam, legyen akármilyen jóképű, ha nem szimpatikus akkor ezt közlöm is vele hogy veszett fejsze nyele. Mit hitegessem? Sztem az az átverés.

Bár azt észrevettem hogy a férfiak 80%-a szerint az átlagos nő is jóval átlag felett szokott lenni, de mind1, nyilván ez egyéni izlés kérdése...

mi itt nem ismerünk téged, nem tudjuk mi lehet a baj veled.

2018. okt. 22. 12:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Most őszintén, mit kapsz attól, ha megtudod, miért nem kellesz valakinek? Miért nem elég az, hogy nem kellesz?

Mert gondolj bele, megmondod nekem, hogy nem tetszik az arcom. Nem tudok rajta változtatni, de lehet, hogy az önbizalmamat megtépázza, és amikor valaki más belém szeret, és azt mondja, milyen szép arcom van, arra gondolok, hogy hazudik.

Ez nálad is játszik. Valakinek túl kedves vagy, valakinek túl kötekedős, valakinek magas, valakinek alacsony, nem elég izmos, túl izmos, túl okos, nem elég okos... semmi értelme az indoklásnak, mert a vonzódás nem tényszerű. Nem az IGAZAT fogja mondani, aki indokol, hanem a saját ÉRZÉSEIT. És ez neked már tök mindegy, hogy mi, mert nem kellesz neki.

Mert ha azért kell tudnod, mert változtatni akarsz... kinek? Egy valakinek, aki elutasított? Továbbra is, akkor csak egyetlen emberre szabod magad, akit többé nem látsz.

2018. okt. 22. 13:41
 14/20 anonim ***** válasza:
25%

Hagyd a fenébe ezt az egész xarakodást, ha nem megy nem kell erőltetni.:)

A csajozás az adoniszok kiváltsága. Ha nem tartozol a felső 10 %-ba akkor baxhatod az egészet, csak rusnya és/vagy kövér bányarémeknek fogsz tetszeni. :D

Inkább foglalkozz a tanulással,munkáddal,hobbiddal, építsd a karriered. :) F

2018. okt. 22. 13:47
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ez egy udvariassági lekoptatás.

Olyan mint a hogy vagy ? Jól / rosszul... valójában senkit nem érdekel.

2018. okt. 22. 14:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is inkább foglalkozok mással. Túl sok időt és energiát fektetek bele közben pedig nem "élem az életem".
2018. okt. 22. 14:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Ahogy fentebb többen írták! Ez amolyan udvarias elutasítás !

Van rajtad túlsúly ? Szemüveg ? Valami látszó hiba? Fogak ?

A legtöbb nőknél sikertelen férfiaknál az a gond hogy jobb kategóriát szeretne magának mint amit ő maga adni tud. És így akkár 30-40 évesen se lesz senkije.

2018. okt. 22. 16:54
 18/20 A kérdező kommentje:
Bal oldalt görbe két fogam plusz nagyon kopaszos vagyok. 23/F. 178 cm vagyok 82 kg, bár van egykis bőr a hasamon mert gyorsan fogytam 40 kg-t. Elkezdtem edzeni van egy kicsi bicepszem már. (Nem kell itt nagy dolgokra gondolni csak magamhoz viszonyítva ) :D
2018. okt. 22. 18:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Ne arra figyelj, mit mondanak, hanem arra, amit tesznek. Ha "nincs veled semmi baj", de mégse kellesz, akkor van veled baj, csak a képedbe hazudtak. Hogy miért? Mert megtehetik, úgyse kéri rajtuk számon senki, hogy igazat mondtak-e.
2018. okt. 22. 18:37
 20/20 anonim ***** válasza:

A számonkérés pont az, hogy faggatod a másikat, hogy "de miéééééért?"

Nem tartozik senki magyarázattal, hogy miért nem akar veled összejönni. Túl kell tenned magad, hogy nem.

Kérdező, amúgy mikor gyorsan fogytál, nem aggódtál azon, hogy a lógó bőr ronda? Nem néztél utána, hogy mit kell tenni közben, hogy ne lógjon? Mert majdnem ugyanennyit fogytam, és végig az volt a fejemben, hogy minden férfi undorodni fog tőlem, ha gyorsan csinálom, és marad a bőr.

2018. okt. 22. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!