Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki akkora gyökér, hogy 3 hónap alatt sem fogja fel az elutasítást? Elmondanátok a barátnőjének igazságot?

Figyelt kérdés

Konkrétan épp 3 hónapja beszéltem vele egyszer. Utána írogatott párszor, de letiltottam. Alapból nem kellene a srác, de engem nem fog olyan megalázó helyzetbe hozni, hogy a barátnője mellett legyek a szeretője, amikor az éppen nem ér rá, vagy pont át tudja éppen b..szni.

Azóta engem mindenhol lejáratott, hogy én kezdtem ki vele, amikor ez marhaság, meg ez az egész történet az. Ő küldözgette magáról a képeit is, meg az üzeneteket... Azzal, hogy elutasítottam és nem mentem bele a játékba, magamat nem járattam le. Sajnos az üzeneteket töröltem.

Múltkor (3 napja) a munkahelyem előtt várt. Szánalmas idióta.

Közben meg a csaj állandóan úgy néz rám, mintha nem tudom mi lennék... Azóta a barátai is röhögnek.

Miközbem minimum 10 emberről tudok, akivel megcsalta. Meg az előző barátnőivel is ezt tette.

2018. szept. 25. 19:01
 1/6 A kérdező kommentje:

Azt hozzáteszem, hogy volt a nyáron egy pár hétig tartó kapcsolatom, meg most alakulóban egy komoly, nekem nincs szükségem rá...

Ő meg azóta egyszer kidobta a csaját, akkor is zaklatott, mert volt egy másik lány, most megint együtt vannak. Rólam meg nem száll le.

2018. szept. 25. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Kamu, Abszolút nem érdekelne, hogy mit tesz, mit mond rólad, ha nálad lenne az igazság. De nincs, mert az írásod tanúskodik róla.

Ha nálad lenne az igazság, ki sem írnál ilyen kérdést, és legyintenél rá, egy mosoly keretében, függetlenül attól, mit kavar a hátad mögött.

2018. szept. 25. 19:10
 3/6 A kérdező kommentje:

De nálam van...

Egyszerűen nem száll le rólam, zaklat.

2018. szept. 25. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Hámy évesek vagytok? 10-11? Pont azt csináljátok, mint a dedósok.
2018. szept. 25. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:

3 Aha, persze, hagyjuk.

Én miért ne írtam ki ilyen kérdést, pedig bőven lett volna rá lehetőségem:D

2018. szept. 25. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
#4 hidd el, simán képes egy 40 éves is azt csinálni, mint egy dedós, és az áldozata már agyfäszt kap tőle...
2018. szept. 26. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!