Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kaptam elutasítást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kaptam elutasítást, miért nem tekint rám a nő potenciális férfiként?

Figyelt kérdés

2018. szept. 18. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Mert :

- Férfiatlan a megjelenésed

- Tutyimutyi vagy

- Nem teszik neki a külsőd

- Alacsonyabb vagy mint ő

- Anyagilag nem álltok egy szinten

- Már van kiszemeltje

- Tud rólad valamit ami nem fér bele az erkölcsébe

Vagy igazából bármi más mivel semmit nem írtál nem lehet a kérdésre választ adni.

2018. szept. 18. 18:21
 2/8 A kérdező kommentje:

- Férfiatlan a megjelenésed: nem látom így.

- Tutyimutyi vagy: nem látom így.

- Nem teszik neki a külsőd: lehetséges, nem tudom .

- Alacsonyabb vagy mint ő: nem

- Anyagilag nem álltok egy szinten: ezt nem tudom.

- Már van kiszemeltje: lehetséges

- Tud rólad valamit ami nem fér bele az erkölcsébe: talán lehetséges, de nem hinném.

2018. szept. 18. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Azért, mert a legtöbb egohercegnőnek van egy 100 pontos listája, ésvalószínűleg nem ütötted meg a mércéjét. :D

Xard le, nem ér annyit, sőt xart sem érnek, a listájukkal meg kitörölhetik... :D F

2018. szept. 18. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet az ok, honnan tudjuk?

Én most valakire azért nem tekintek potenciális partnerként mert tudom, hogy nem szereti a gyerekeket és nem akar gyerekeket.

Nekem aki világéletemben szerettem volna szülő lenni ez nem fér bele, teljesen kiábrándító.

2018. szept. 18. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem a gyerekeket és szeretnék közös gyereket valakivel.
2018. szept. 18. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Van ilyen, hogy valakinek nem tetszel. Ennek nem kell, hogy különösebb oka legyen, szerintem nincs is olyan ember a világon, aki mindenkinek tetszik. Lehet, nincs meg a vonzalom a részéről, és ilyen esetben kár is lenne erőltetni. Tudom, hogy közhely, de majd lesz más, akinek meg tetszel. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése.
2018. szept. 18. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
15%
Nem vagy jóképű, vagy nincs sok pénzed. Plain and simple.
2018. szept. 18. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Milyen jellegű elutasítást kaptál?
2018. szept. 18. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!