Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy a potenciális partnered ugyanolyan képzett legyen, mint te?
Van, akinek fontos, van aki lesz..rja. Én spec lesz..rom, nekem van egy diplomám, párom a kereskedelemben dolgozik, 3 éve boldogok vagyunk együtt.
Nem egy szaros papír mutatja meg az emberi értékeket!
Nekem a tájékozottsága és intelligenciája fontosabb, mint a végzettsége.
A papír csak arra jó, hogy feltételezek egy bizonyos szintet az illetőről. Nyilván, ha csak a 8 általánosa van meg, akkor eléggé kicsi a valószínűsége, hogy túl intelligens lenne az ember, lévén manapság mindenkit elrugdosnak legalább az érettségiig.
Tőlem asztalos is lehet, nekem sz a fontos, hogy élvezze a munkáját, vagy ha nem akkor legyen benne ambíció arra, hogy egy olyan felé orientálódjon, ami neki fekszik.
Nem jöttem egy burzsuj családból, én vagyok az első "diplomás", épp ezért tudom, hogy nem a végzettség a fontos, hanem, hogy munkád szívvel-lélekkel tud csinálni.
Ismerek olyan fiút, aki azért nem tette le az érettségi, mert apuka otthagyta a családot, anyuka rokkantnyugdíjas volt, és volt még egy kis tesó a képbe. Ezért a fiú amint lehetett munkába állt, hogy ne nyomorogjanak. Ezért én pedig nem lenézem hanem tisztelem.
Ahogy volt olyan szaktársam is, aki azért hagyta félbe az egyetemet, mert sikeresen teherbe ejtette a barátnőjét. Ők úgy gondolták az abortusz nem megoldás, ha elég ügyesek voltak az oroszruletthez akkor majd hasítanak a gyereknevelés tengerén is. A barátnője befejezte az egyetemet babával, majd a srác is kb most kezdte újra. És őt sem tudom lenézni, mert még nem tart sehol a karrier-tanulmány vonalon.
Az élet cifra dolog tud lenni, szóval a végzettség nem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!