Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők engem inkább a bizalmas barátnőjüknek tekintenek, mintsem potenciális pasinak?
Mert rosszul állsz a dógokhoz.
Legyél szilaj csődör oszt kúrd le mindegyiket.
rosszul csinálod. barátként viselkedsz, nem férfiasan. lelkizel velük, a problémáikat hallgatod, a válladon sírnak, így aztán barátnak tekintenek és nem férfinak, akivel jól érzik magukat, akinek kiöltöznek és akivel le akarnak feküdni.
a megoldás, hogy nem barátkozol a csajokkal, hanem rájuk hajtasz. ne akard elaltatni a gyanakvásukat, hogy barátként a közelükben lehess. tedd egyértelművé, hogy téged nőként érdekelnek, kapcsolatot és szexet akarsz tőlük. legyenek szexuális utalásaid, ne bunkón, de azért nyomulj és ha kikosaraznak, akkor mondd meg, hogy barátod van elég, ha pasiként nem kellesz, akkor barátot is keressenek máshol...
félig megértelek
elég empatikus vagyok és igencsak megy a duma
ha azt mondom a kollegínák fele megerőszakolna úgysem hiszed el
rohadtul nem vagyok jóképű, nem is nyomulok rájuk de idővel rájöttem olyan szar otthon a kapcsolatuk hogy egy megértő kedves ember aki nem egy bred piti vonzóbb mint a szar
az egy más kérdés hogy házas vagyok és nem élek a lehetőséggel de ha nem lennék szerintem elvit volna már a szívroham
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!