Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fontos, hogy a potenciális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos, hogy a potenciális partnered ugyanolyan képzett legyen, mint te?

Figyelt kérdés
Úgyértem, hogyha van érettségid, akkor eleve kizárod azt, akinek csak a 8 általános van meg, diplomásoknál alap, hogy a másik is diplomás legyen?
2016. máj. 23. 22:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nem akarok elindítani megint egy csajgyűlölő fórumot, de úgy érzem, h ez a nőknek fontosabb szokott lenni, mint a saját lakás, meg az autó is, mikor hogy, néha csak egyik, néha mindegyik. :) Szerencsére azért vannak, akik nem ezek alapján ítélik meg az embereket. Én viszont doktori cím alatt nem állok szóba nőkkel. :D :D :D
2016. máj. 23. 23:08
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem a kivételekre kéne alapozni hanem a minél jobb Átlagra, mer én középsuliba jártam aztán egyetem és hatalmas külömbség van a kettő között, voltak kivételek de ők is mint én is egyetemre mentünk, meg voltak akik a tudásuk miatt vitték sokra nem kellett nekik papír ezek nagyon nagy kivételek, a papír olyan mintegy biztosíték az adott személyről egy alap ami megmutatja hogy a személy mire képes az életbe, szerintem mindenki magához hasonlót keressen, esetleg keresse meg a kivételeket, de ha egyetemre jársz nyilván azok közt fogsz ismerkedni, ismerek szakmunkásokat akik beszélni se tudnak kb, meg olyat aki értelmes, bár ha nem megy az ilyen külföldre sose lesz biztos anyagi háttere, egy egyetem rohadtul nem könnyü, egy diplomához nagyon komoly tudás és céltudatosság kell, aki egy érettségit nem bírt letenni annak oka van, tehát lehet következtetni az adott emberről, kivétel persze van de ti most 10%-ból mazsoláztok vagy 90-ből.
2016. máj. 23. 23:09
 13/23 anonim ***** válasza:
na itt a pl: egyetemre járt, és nem tudja leírni a különbség szót se. :DDD
2016. máj. 23. 23:16
 14/23 anonim ***** válasza:
Lényegtelen. Annyi számít, hogy legyen nyitott a világra, több dolog érdekelje, lehessen vele beszélgetni akármiről és ne legyen dogmatikus semmiben sem. Ja, és legyen minimum érettségije. :D
2016. máj. 23. 23:20
 15/23 anonim ***** válasza:
Haydi Gidelim: adını beğendim :D
2016. máj. 23. 23:32
 16/23 anonim ***** válasza:
Tesekkür ederim dostum! :D
2016. máj. 23. 23:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Egyetemista lány vagyok.

Érettségi azért "elvárás" nálam, kivéve ha valami nagyon nyomós ok miatt nincs neki. Azért egy érettségit nem nagy kihívás teljesíteni normál körülmények között.

A diploma egyáltalán nem elvárás. A barátom szakmát végzett, és értelmesebb mint sok egyetemista vagy diplomás ismerősöm.

Igazából nekem az fontos, hogy az ember képezze magát, és tanuljon, akár felnőttként is. Most nem 8 diplomára gondolok, de én elvárnám egy férfitól, hogy legyen igénye képeznie magát, valamilyen téren, ha nyelviskolába jár, akkor az is tök jó, nem kell itt egyetemre gondolni, a párom is a szakmáján belül tervezgeti hogy továbbképzi magát, ez tök jó.

Nem maga a papír számít nekem, hanem az, hogy értelmes legyen, és legyen igénye képezni magát, és új dolgokat tanulni. És persze legyen célja az életben, akarjon valamiben a legjobb lenni.

2016. máj. 23. 23:51
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem, de az fontos, hogy legyen intelligens és művelt.
2016. máj. 24. 00:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg egyetemista vagyok és nálam kizáró ok párkeresés szempontjából,ha valakinek csak nyolc osztálya van,vagy kevesebb.Szakmája vagy érettségije,esetleg a kettő együtt,minimum legyen meg.Buta férfire valahogy nem tudok felnézni,vagy aki még egy szakmát se képes kitanulni.
2016. máj. 24. 00:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem fontos, párom szakmunkás, én diplomás vagyok. Egészen más alapján ítélek meg egy pasit.
2016. máj. 24. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!