Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy a potenciális partnered ugyanolyan képzett legyen, mint te?
Egyetemista lány vagyok.
Érettségi azért "elvárás" nálam, kivéve ha valami nagyon nyomós ok miatt nincs neki. Azért egy érettségit nem nagy kihívás teljesíteni normál körülmények között.
A diploma egyáltalán nem elvárás. A barátom szakmát végzett, és értelmesebb mint sok egyetemista vagy diplomás ismerősöm.
Igazából nekem az fontos, hogy az ember képezze magát, és tanuljon, akár felnőttként is. Most nem 8 diplomára gondolok, de én elvárnám egy férfitól, hogy legyen igénye képeznie magát, valamilyen téren, ha nyelviskolába jár, akkor az is tök jó, nem kell itt egyetemre gondolni, a párom is a szakmáján belül tervezgeti hogy továbbképzi magát, ez tök jó.
Nem maga a papír számít nekem, hanem az, hogy értelmes legyen, és legyen igénye képezni magát, és új dolgokat tanulni. És persze legyen célja az életben, akarjon valamiben a legjobb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!