Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fogadhatta ilyen könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogadhatta ilyen könnyen az elutasítást?

Figyelt kérdés

Szerelmet vallott nekem egy fiú, igazából éreztem hogy tetszem neki de nem gondoltam volna hogy lesz bátorsága a szemembe mondani. Sajnos nekem nem az esetem, így elmondtam neki hogy szeretem, imádom őt de csak barátként és meglepően jól fogadta, semmi kérdezősködés..vagy ilyesmi. Azóta viszont egyáltalán nem keres engem ami miatt szomorú vagyok mert én kedvelem őt és szeretném ha barátok lennénk.

De olyan furán venné ki magát hogy egy elutasítás után én keresném öt..

Szóval mit tennének a helyedben?

2018. nov. 25. 22:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Hagynám. Ezt egyáltalán hogy gondolod? Megmondta, hogy neki ez több mint barátság, felesleges húzni az agyát esetleg megbántani, hogy premierben végig nézheti kivel hol ismerkedsz. Engedd el ezt... Sztem
2018. nov. 25. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Tipikus introvertált. Nem látod jelét, de belül szenved, mint az állat.
2018. nov. 25. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Csak úgy láttad, hogy könnyen fogadta. Hagyd békén, ő nem a barátod akar lenni, hanem a szerelmed.
2018. nov. 25. 22:59
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Mert könnyebb úgy tenni, mintha nem fájna belül.

Ne keresd, mindkettőtöknek jobb lesz az úgy.

2018. nov. 25. 23:01
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Egyet értek a többiekkel, nem a barátod akart lenni, hanem több. Ne kínozd ilyenekkel, hogy barátság, mert nem kíváncsi rá, hogy kivel enyelegsz az orra előtt.
2018. nov. 25. 23:09
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Több házaspárt is ismerek, akik ugyanígy kezdték. A fiú nagyon szerelmes, a lánynak nem az esete. Á, neeem, nem járunk, csak barátok vagyunk.

Aztán jön a nagy vallomás, elutasítás, és a fiú eltűnik.

És a lány hirtelen rájön, hogy nagyon fontos szerepet játszik az életében, nagyon kedveli, és nem akarja elveszteni, inkább tegyenek egy próbát.

És láss csodát: a szex működik, sőt nagyon jó, mert minden rezdülésére úgy figyel, mint addig senki. Pár hét múlva a làny fülig szerelmes.

Nos az egyik ilyen pár mi vagyunk. 😊

A legjobb, hogy amikor hosszú évek múlva a szerelem átalakul, ő még mindig a legjobb barátod és a lelki társad.

A mai napig a tenyerén hordoz, és érezteti, hogy milyen büszke rá, hogy velem mutatkozhat. Mellettem ő is sokat változott, az évek alatt megférfiasodott, és örülök, hogy időben "lestoppoltam".

Szuper férj és szuper apa. Jó, hát annak örülök, hogy a lányom nem az ő orrát örökölte. 😊 Szebbet bármikor találnék. De jobbat ezer év alatt sem.

2018. nov. 26. 06:05
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó, de a kérdezőnek nem az a fajta megvilágosodása van, mint neked. Még a "rájöttem" után is a barátság szót használja.

By the way, amire te biztatod a kérdezőt az egy nagyon rizikós és leginkább aljas lépés. 80℅ az esély, hogy nem lesz belőle jó kapcsolat, de a srác meg beleéli magát, és pár hét/két-három hónap után meg még sokkal nagyobbat koppan, mint most.

Ilyenkor békén kell hagyni a másikat, teljesen normális ez a viselkedés. Ha valaki bejön, azzal nincs barátkozás, mert egyszerűen akkor már más a cél. Vagy randizás következik, vagy inkább nem is akarom látni, hogy ne legyen nekem rossz. Lásd amit az előző írt hallgatni mennyire szeret valaki mást, miközben valójában csak forog a tőr a szívedben. Kérdező beléd aztán nem sok empátia szorult, és/vagy baromira önző vagy, ha azt várnád el, hogy csak mert te unatkozol, ő minden alkalommal törje össze egyre jobban a szívét, amikor találkoztok.

Hagyd békén, hadd lépjen rajtad túl és hadd legyen boldog.

2018. nov. 26. 07:45
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Igazí Tínédzser Lámúúrrr, meg egy érzékeny kamdúúr. :D F
2018. nov. 26. 08:09
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

úriember.

ha hiányzik, keresd te, mert ő nem fog.

2018. nov. 26. 10:29
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Jobb ha nem keresed ! Még a végén reményt keltesz benne hogy mégis meg fogod lovagolni amit szeretne !
2018. nov. 26. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!