Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogadhatta ilyen könnyen az elutasítást?
Figyelt kérdés
Szerelmet vallott nekem egy fiú, igazából éreztem hogy tetszem neki de nem gondoltam volna hogy lesz bátorsága a szemembe mondani. Sajnos nekem nem az esetem, így elmondtam neki hogy szeretem, imádom őt de csak barátként és meglepően jól fogadta, semmi kérdezősködés..vagy ilyesmi. Azóta viszont egyáltalán nem keres engem ami miatt szomorú vagyok mert én kedvelem őt és szeretném ha barátok lennénk.
De olyan furán venné ki magát hogy egy elutasítás után én keresném öt..
Szóval mit tennének a helyedben?
2018. nov. 25. 22:52
11/12 anonim válasza:
Ez az egészséges viselkedés.
Nyíltan közeledett és elfogadta az elutasításodat.
Nem biztos, hogy könnyen vette, de tiszteletben tart annyira, hogy ezt magában rendezi le, nem veled hisztizik.
12/12 anonim válasza:
Férfiasan viselkedett.Hagyd békén,nem akar barátkozni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!