Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy kezelitek az elutasítást?
Őszintén szólva még sosem volt párkapcsolatom,de igazából nem tudom ez miért van.Igenyesnek tartom magam,csúnya se vagyok,figyelek az alakomra ,az egzisztenciam felépítésén is keményen dolgozom...Mégis a hölgyek vagy kegyes hazugsággal leraznak,mert nem akarnak megbántani vagy ignoralnak.
Az elején még természetesnek vettem ,hisz semmi sem sikerül elsőre ,de x-edik alkalom után már több mint fusztraló.
Őszintén szólva pont tegnap előtt telt be a pohár ,mikor a számomra egy nagyon szimpatikus lánynal,aki felé már az erzelmeim is erősek voltak,kezdeményeztem de szegény egy olyan átlátszó ,kedves szöveggel rázott le ,mert nem akart megbántani...és ez nagyon fájt :/
Szerintetek bennem van a hiba vagy a mai világban már tényleg csak azok érvényesülhetnek ,akik fel tudnak mutatni több száz ezres fizut,felső kategorias autót ,luxus hazat stb...
Ti hogy vagytok ezzel?
"Őszintén szólva pont tegnap előtt telt be a pohár"
Mivel, könyörgöm? Te akarsz tőle valamit, nem ő von meg tőled valamit. Ugyanis az intim szférájával mindenki azt kezd, amit akar. Ez alapjog. A szex nem, és soha nem is lesz az. (Mármint az egynél több emberes szex.)
Köszönöm a válaszokat!
2:Teljesen egyet értek veled és úgy gondolom,hogy nekem is hasonlóan kellene eljárnom,viszont az érzelem sosem logikus..
3:Először is szeretném leszögezni,hogy keresztény vagyok és az az álláspontom,hogy házasság után élek szexuális életet.
A pohár azért telt be,mert még egy olyan hölgy-el se találkoztam,aki teljesen őszintén elmondta volna,hogy xy ok miatt nem akar kapcsolatot tőlem.De a "próbálkozásaim" során ,vagy nem is néztek emberszámba se vagy próbáltak kicsit füllenteni ,hogy ne essen olyan rosszul,hogy lekoptat..
"A pohár azért telt be,mert még egy olyan hölgy-el se találkoztam,aki teljesen őszintén elmondta volna,hogy xy ok miatt nem akar kapcsolatot tőlem."
Én simán megtenném. De ennek az az oda, hogy
1. szerintem van egy enyhe aspergerem, tehát nem kenyerem a köntörfalazás,
2. sem kicsi, sem gyenge nem vagyok, és ez a külső szemlélő számára is teljesen nyilvánvaló, tehát nem mernének fizikai atrocitással revansot venni rajtam a túlzott őszinteségért. Na most, egy 154 centis, 45 kilós lány esetében viszont ez nem kizárt ebben a csodás, végtelenül kulturált emberekkel teli országban.
Gondolkozz el ezen.
Szóval azt állítod,hogy ,aki köntörfalazik némi füllentéssel,hogy lekoptasson azt félelemből teszi? :)
Lehet van benne valami,de úgy gondolom,hogy nagy átlag nem ezen okból kiindulva,viszonyul úgy egy sráchoz ebben a szituációban,mint ahogy felsoroltam.
Nem mellesleg,az én esetemben ez a vallomás -sajnos- internetes felületen történt ,mert nem nagyon volt alkalmam az utóbbi időben találkozni vele.
Szerintem te túl pesszimistán nézed a világot,gondolkozz el ezen :).
Nem kizárólag félelemből, de lehet, hogy abból kifolyólag IS.
Viszont az tény, hogy ebben az országban az emberek túlnyomó része konfliktuskerülő. (Hozzáteszem, nem egyedül a nők. Csak a férfiak konfliktuskerülése többnyire főnökökkel kapcsolatban szokott megnyilvánulni.) Én egyébként utálom ezt a tulajdonságot, viszont én nem is vagyok a munkavállalói fősodor része. (De ezt nem fogom kifejteni.)
Nekem csak annyi kell,h bejovos legyen kulsore. Az egzisztenciaval nem foglalkozom.
N/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!