Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó pasik! Ti hogyan kezelitek a szép nők okozta frusztrációt?
Szeretnék túljutni rajta, viszont a látványos nem engedi.
Ki hogyan birkózott meg ezzel a problémával?
Feltételezem, hogy itt a "nem jó pasi" a nőknél nem túl sikeres férfiakat jelenti.
A válaszom pedig az, hogy nagyon egyszerűen. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy nem egy súlycsoportban vagyunk, ezért mint férfi nem közeledek hozzá. Ha viszont pl. ő jön oda beszélgetni, vagy valamiben a segítségemet kéri, akkor ugyanúgy viselkedek vele mint egy másik emberrel (nem mint egy számomra elérhetetlen nővel). Ezt a legtöbb szépnek mondott nő értékeli.
Meg lehet szokni,mikor az emberfiára a nők rá se hederítenek,levegőnek nézik. Én már megszoktam,így bármilyen "szép" csaj van,vagy megy el mellettem, már nem érdekel. Mintha ott sem lenne.
Haverok is mondják,nem is néz ki rosszul az a csaj,én meg már csak legyintek. Teljesen mindegy mit csinálok,úgysem áll szóba sem velem...
5 évig minden tekintetben fejlesztettem magam,társaságba jártam rendszeresen, haverokkal odamentünk beszélgetni csajokkal tök lazán,poénból. Egyszerűen semmi. Haveromnak még néha sikerült,de engem mindig lekoptattak valami kamu indokkal. És miért? mert nem jó genetikával születtem,helyesnek. Ennyi a titka az egésznek. Munkahelyen is megfigyeltem, az egyik srác messze sehol nincsen értelmileg,értékrendileg sem, de simán odamennek hozzá,és vele beszélgetnek simán a csajok,mert jóképűnek született...
26/F
engem az zavar, ha aki engem érdekel, az nem érdeklődik eléggé.
az, hogy egy jó nagy csoport (ti. a jó nők) figyelmének középpontjában nem te állsz, szimplán hiúsági probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!