Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, dekoratív lányok, nők, ti egy kezdődő kapcsolatban nem szoktátok érezni, hogy "villog" veletek a párotok? Ha előfordul, hogy kezelitek?
Nyilván egy szép nő megszerzése alaposan megdobja a szerencsés férfi egóját, és szeretnék is megmutatni a világnak a hódításukat. Mert egy szép nő válogatós, nem áll le akárkivel, emiatt a pasi, aki egy ilyet megszerez, késztetést érezhet a csinos párjával való dicsekvésre. Mutatós kiegészítőként, kellékként bánik vele, végigmutogatja minden rokonának, ismerősének, haverjának, és megjegyzéseket is tesz, ami erre a fennhéjázásra utal. Az egészre pedig rátesz egy lapáttal, ha amúgy az autója is vonzza a tekinteteket.
A kérdésem az lenne, hogy ez egy csinos nőnek milyen érzés? Vélhetően csalódás, de vajon szakítóok is? Vagy legalábbis egy komolyabb beszélgetésre indok lehet?
Hogy reagáljátok le, ha egy bimbózó kapcsolatban a külsőtök szemmel láthatóan és nyilvánvalóan többet nyom a latba, mint mögötte az ember?
Az én kapcsolatomban ez jelen volt az elején nagyon, és ha új közösségbe kerül a párom, akkor is még mindig. Nem zavar, mivel tudom, hogy a lelkemet is szereti, minden bajban egymás mellett állunk, mindent megbeszélünk, néha pedig úgy tudunk hülyéskedni, mint a gyerekek. Nagyon boldog vagyok vele.
Szóval engem nem zavar, hogy henceg velem, mert amiatt is van ez, hogy tetszem neki, és 5 év után is megvan ugyanaz a láng. Adom is alá a lovat, folyamatosan szépítkezem, sportolok, és ha találkozunk bármilyen ismerőseivel, barátaival, kollégáival, direkt csinosan öltözöm fel.
Én is ugyanígy büszke vagyok rá.
Az emberek nem azzal villognak, ami szép, hanem azzal ami értékes. Lehetne a sarki prostituált akármilyen bombázó, egy férfi sem villogna vele, hogy a barátnőjének tudhatja, ha mindenki tudná, hogy prosti. Olyan lánnyal se villogna senki, aki nem tudna viselkedni, mindenen vihorászna vagy kilógna a kapanyél a szájából.
Ha a férfi büszke a barátnőjére, az nem csak a külsejének szól hanem a belső tulajdonságainak is. Nem hiszem, hogy szakítóok lenne.
Helyette ha a belsőre kedves, angyali barátnőjét a férfi dugdosná, mert külsőre nem topmodell, na az szakítóok lehet.
8 év után is "villog" velem a párom.
Már miért esne ez egy pillanatig is -rosszul?
Nem is értem miért csak csinos nőkhöz szól a kérdés, hiszen kevésbé csinos nők is gyönyörűek a saját párjuknak.
1-es:
Sok boldogságot, én megyek és a halálba iszom magam. :D Majd villogok a temetőben a sirkövemmel. :D
Volt ilyen, és ahogy itt írták is előttem, nem csak a külsőnek szól, [persze értelmesebb körökben]. De hamar észrevettem, mert igazából ezzel a pasi aláírja hogy kevesebb mint én.
Lelombozó. Szakítottunk.
Már miért lenne szakító ok, meg csalódás? :D
Miért csalódás az, hogy büszke rám? 7 éve leszünk együtt lassan, tudom, hogy büszkélkedik velem. HA haverjai/kollégái látnak is meg először pl, külön mondják is neki, hogy csinos barátnője van. Előfordul, hogy irigységből be is szólnak neki erre vonatkozóan.
Ettől függetlenül nyilván nem csak a külsőm miatt van velem, és pláne nem csak az érdekli, különben nem lennénk együtt már lassan 7 éve.. ÉS igenis jól esik, hogy 7 év után is büszke rám.
A felszínes barmok, akiket csak a külsőségek(meg autók, na ne röhögtess) érdeklik, sosem érdekeltek, mint férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!