Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért képtelen egy 50-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képtelen egy 50-es férfi elfogadni az elutasítást egy 30-as nőttől, akinek apja lehetne?

Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 06:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok az önbizalma. Hiszi, elérheti, hogy egy 30-as nő vonzódni fog hozzá.

Az is lehet, nem fogadja el a "nem" szót, mert nem tud veszíteni.

2018. dec. 20. 06:07
 2/24 anonim ***** válasza:
9%

Elérheti azt is, ha a 20-as vonzódjon hozzá, csak nem így. Mindenre lehet huncutot találni.

32/f

2018. dec. 20. 06:35
 3/24 anonim ***** válasza:
0%

ha=hogy*

32/f

2018. dec. 20. 06:36
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem minden nő vonzódik olyan férfihoz, aki apja lehetne, nem, nem érheti el másképp sem, egyszerűen nem fogadta el az elutasítást, sértegetni kezdett, meg győzködni. Szerencsére nem személyesen történt, csak interneten, így tiltani és jelenteni tudtam.
2018. dec. 20. 07:22
 5/24 anonim ***** válasza:
13%

Én 30 éves vagyok pont !

Add meg a a számod !😂

2018. dec. 20. 08:09
 6/24 A kérdező kommentje:
"Harminc évesen már ne nagyon válogass. Ketyeg az óra, nem hallod? Örülj ha még egy ötvenes rászedte magát hogy el akarja viselni hosszú távon a hülyeségeidet." - Drága, huszasok is rendszeresen próbálkoznak, szóval ne aggódj miattam, de a saját korosztályomhoz vonzódom, és pont. Ezt pedig jó volna, ha elfogadnák azok is, akiket az életkoruk miatt utasítok el.
2018. dec. 20. 08:34
 7/24 Gyépésmérnök ***** válasza:
16%

Negyvenes vagyok, és nyugodj bele, nem fogok próbálkozni nálad.

Jobban kedvelem a fiatalokat.

2018. dec. 20. 08:36
 8/24 A kérdező kommentje:
Azért piros kezet adtam, mert nem hasznos a válaszod a kérdés szempontjából, nem másért. :-) Egyébként úgy láttam, más sem ítélte hasznosnak, nem csak én.
2018. dec. 20. 08:44
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

"Negyvenes vagyok, és nyugodj bele, nem fogok próbálkozni nálad.

Jobban kedvelem a fiatalokat."

Én viszont nem kedvelem a bácsikat.

23L

2018. dec. 20. 08:46
 10/24 anonim ***** válasza:
98%

A kérdésre válaszolva: sok férfi kortól függetlenül nem tudja, hogy hányas a kabát. Úgy van vele, hogy neki még mindig ez a korosztály (És a fiatalabbak) tetszenek, és próbálkozik. Aztán kiakad, mert már csak kudarcok érik.

Élőben se jobbak. Ezek vannak elájulva, hogy biztos bejönnek a 20 éves pénztáros lánynak, mert kedvesen mosolygott rá.

Undorítóak.

2018. dec. 20. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!