Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért képtelen egy 50-es férfi elfogadni az elutasítást egy 30-as nőttől, akinek apja lehetne?
Ne etessétek a trollt!
A kérdésre a válasz lényegtelen. Valószínűleg egy olyan pasiról van szó, akit még 48 évesen is elkényeztetett az anyja, és nem tanulta meg azt, hogy mit jelent a NEM. Amikor meg a pofájába kapja, akkor megy a hiszti. Gondolom, meg nem értett zseninek képzeli magát. :D
Nem tudom ez egyáltalán miért kérdés? De kb. a válaszok is hasonló tartalmasak, és ezzel nem szeretnék senkit megbántani.
Ha visszanézitek manapság rengeteg olyan kérdést olvasni ahol pont ilyen kapcsolatról írnak, és az ellenkezőjét sérelmezik, miért is nem fogadja el a társadalom ezt?
Szerintem egyszerű:aki elfogadja és szeretne ilyen kapcsolatot, annak rajta, aki viszont nem,az egyszerűen lépjen túl és ne hagyja továbblépni az illetőt.
Ha Te, kérdező, eleve elzárózol az ilyen korkülönbséges kapcsolattól - ami teljesen érthető- még válaszolnod sem kellett volna az illetőnek.
Elég szabadelvű,tabuk nélküli világot élünk, amibe szinte minden belefér. Nekünk kell korlátozni azt,hogy minek engedünk teret.
Mik ezek a gáz becézgetések apuka? “Cicáim husim, kicsim” 😂
Én sem jönnek össze egy 40 éves papával. Mit kezdjek vele? Ők már unalmasak nekem nem akarnak fesztiválozni , bulizni stb. Főzhetnék moshatnék takaríthatnék egesz nap egy 40 éves apukara . Jaj de szupi lenne. Ja nem 😂.
Wellness na erről beszélek hatalmas program engem az csak untatna
Keress apuka 20 éves lányt mert csak azt tudod irnamyitani
Kérdező azért nem fogjak fel a nemet mert a hatalmas egojuktól nem hallják meg.
Ne foglalkozz vele.
Tobb esze lehetne ennyi idosen.
Amugy a 40-esekhez is vén lehet. Ketlem, hogy egy 42 eves egy 60-hoz kozeledo bacsit keres.
Na ez az, akkor csak apukában van a hiba.
Gyűlölöm már látatlanban is az ilyen seggeket, akik ezt csinálják, mert miattuk egy amúgy normális nőből is egy fásult embert gyártanak, és az épeszű férfiaknak sem írnak vissza, mert "jaj mi van, ha ő is hisztizni fog". Meg is értem amúgy, hogy a 20. ilyen után elmegy a kedve az egésztől.
"Ha Te, kérdező, eleve elzárózol az ilyen korkülönbséges kapcsolattól - ami teljesen érthető- még válaszolnod sem kellett volna az illetőnek."
Szerintem a kérdező nagyon is korrekt volt azzal, ha küldött egy udvarias elutasító levelet. Mondom: ha udvarias volt a levél.
Általában az álláskeresők is sérelmezni szokták, hogy annyiba sem veszik a munkát hirdetőket, hogy egy elutasító formalevelet írjanak nekik. Ez is tök ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!