Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő "szintjét" mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő "szintjét" mennyire tükrözik azok a férfiak, akik "próbálkoznak" nála?

Figyelt kérdés
Ha pl nálam (huszonéves nőként) eddig egyedül tinifiúk és minden áron csak dugni akaró srácok kezdeményeztek, akkor ez azt jelenti, hogy maximum ilyen férfiaknál lehet esélyem? Na jó, párszor már feleségül is kért néhány szotyihéjat köpködő, fogatlan cgány is a vasútállomáson, de azért ezt nem gondolom "komoly" próbálkozásnak.
2018. dec. 11. 08:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy terelődött át a téma a munkára. A kérdésben nem munkára, végzettségre vonatkozó "szintre" gondoltam, hanem inkább társadalmi, értékrendbeli szintre. Nem gondolom, hogy a végzettség szabja meg, hogy milyen egy ember személyisége.

"szerintem a komoly kapcsopatra jelentkezok alapjan jol le lehet venni az ember lanyanak a ..szintjet."

Ez alapján írtam a válaszomat.

Aki azért oltogat (látatlanban, ismeretlenül), mert biztos ocsmány, igénytelen nő vagyok, akinek alfahím kell, azt el kell, hogy keserítsem. Totál átlagos vagyok, nem vagyok sem kövér, sem ápolatlan, igénytelen, sem primitív. Nem vágyom "jó pasira", egy átlagos kinézetű, viszont megfelelő értékrendű és személyiségű férfira már annál inkább. Nehogy már egy átlagos, ápolt, magára adó nő legyen a saját magát túl nagyra tartó, válogatós rbanc, amiért nem áll össze egy köpködő, koszos prolival vagy nem dugatja meg magát mindenféle kanos tinivel. Nem, nem próbálkozom senkinél, mert nem gondolom, hogy a nőnek kéne nyomulni, udvarolni, felszedni egy pasit. A próbálkozásokra nyitott vagyok, senkit nem utasítok el bunkón, de nem fogok összejönni olyannal, aki nem tetszik.

2018. dec. 11. 10:21
 22/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pont az a bajom, hogy egy férfi azért nem mer velem komolyabban tervezni, mert úgy érzi, hogy fizikai munkásként nem hozzám való (irodavezető vagyok), pedig tényleg odáig vagyok érte. Rendes, figyelmes,intelligens és roppant mód férfias.Engem egyáltalán nem érdekel ez a szintem-e vagy nem, inkább az, hogy élvezem a társaságát, vonzódom hozzá. Nem kirakatba lesz(lenne):)
2018. dec. 11. 10:28
 23/26 anonim ***** válasza:

Őszintén? Semennyire.

Ismerős lányoktól/nőktől hallom hogy mindenféle arab, afrikai is próbálkozik náluk neten, ugyan úgy ahogy fiatal kis suhanc, vagy tanulatlan paraszt akit ha elküldenek bárhova nem fogja fel és csak nyomul tiltásig.

Azért nem árt azt tudni, hogy akinek nincs nagy rutinja a csajozást illetően kevesebb a mersze, illetve jobban félnek az esetleges kudarctól. Emellé pedig tegyük oda, hogy aki tényleg normálisabb és lát egy számára szebb lányt nem fogja azt gondolni, hogy "na neki biztos nincs barátja" vagy "na ő csak rám vár" így valószínűleg hagyja a dolgokat.

Nem kell megijedni, lányként/nőként van esélyed bőven főleg tizen-huszon éves korban.

2018. dec. 11. 11:24
 24/26 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit veszünk próbálkozásnak. Mert ha próbálkozásnak számít az útépítésen a "d*gnálak" és társai, vagy az arabok/négerek random írogatása a neten, akkor ezek nem nagyon tükrözik a nő "szintjét". Építkezésnél ha krumplis zsákot veszel fel és két ép fogad van, akkor is füttyögnek. :D

Komolyabb kapcsolatoknál sem feltétlen: ismerek diplomás (és diplomát igénylő munkakörben elhelyezkedő) nőt + szakmunkás férfit, úgy 15 év házassággal és két gyerekkel. Én diplomás vagyok szintén, de tény, hogy párkapcsolatom csak hasonlóval volt, most is diplomás párom van, ráadásul ugyanolyan végzettséggel. De ez nem feltétlen a "szint" miatt, hanem egyszerűen sokkal több diplomást ismerek, mint 8 általános végzettségűt. Diplomásokból áll a baráti társaságom is. Könnyebben barátkozom olyanokkal, akikkel több a közös és van miről beszélgetni.

2018. dec. 11. 14:03
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem ezt a sok számító embert itt...

Akkor tehát egy doktorált nőnél csak phd-s pasi jöhet számításba, egy sehonnai kis diplomás az rangon aluli? Vagy hogy?

2018. dec. 11. 14:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Nincs befolyása senkinek arra, hogy a másik embernek mennyire reális az önképe, hogyan ítéli meg önmagát, ezért nincs összefüggés aközött sem, hogy az adott ember és a nála próbálkozó hasonló külső vagy belső értékekkel, tulajdonságokkal rendelkezik-e.
2018. dec. 11. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!