Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő "szintjét" mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő "szintjét" mennyire tükrözik azok a férfiak, akik "próbálkoznak" nála?

Figyelt kérdés
Ha pl nálam (huszonéves nőként) eddig egyedül tinifiúk és minden áron csak dugni akaró srácok kezdeményeztek, akkor ez azt jelenti, hogy maximum ilyen férfiaknál lehet esélyem? Na jó, párszor már feleségül is kért néhány szotyihéjat köpködő, fogatlan cgány is a vasútállomáson, de azért ezt nem gondolom "komoly" próbálkozásnak.
2018. dec. 11. 08:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%

Semennyire. A tinifiúk megfordítják a sorrendet, először dgni akarnak, majd jöhet az akármilyen kapcsolat.

Amúgy még ha egy megrendíthetetlen jégkirálynő külsőt is veszel magadra, sokszor az sem tántorít vissza jónéhány önbizalomtól duzzadó kanegeret.

2018. dec. 11. 08:45
 2/26 anonim ***** válasza:
12%

A korban nagyon eltero kiehezettektol es a proli utszeli munkasoktol eltekintve, szerintem a komoly kapcsopatra jelentkezok alapjan jol le lehet venni az ember lanyanak a ..szintjet.

Nekem pl akik igazan csaptak a szelet, az egyikojuknek mara etterme van, a masik programozo, stb ilyesmi, a ferjem meg jarmumernok es elete elso allasaban mar 50 ember van a keze alatt.

Baratnom, aki bolti kisegito, a ferje karbantarto ovodaban. Egyik volt osztalytarsam akinek mar 23 evesen van egy 4 eves gyereke a hapsija kozmunkas a faluban. Remek 😀

Mindenki a maga szintjen keres es talal.

2018. dec. 11. 08:49
 3/26 anonim ***** válasza:
49%
Semennyire. Amíg otthon éltem, többnyire a szintem alatti pasik kezdeményeztek, idekinn viszont hozzám hasonlóak, sőt nálam jobbak is.
2018. dec. 11. 08:49
 4/26 A kérdező kommentje:
T4, hát én nem érzem úgy, hogy valami utolsó rbanc lennék attól, hogy csak dugni akartak velem eddig és senki nem akart még komoly kapcsolatot. Meg is lepődnék, ha bárki ezt gondolná rólam, aki egy kicsit is ismer, mert abszolút nem ilyen vagyok. Ezért is tettem fel a kérdést, mert nem ezt érzem a szintemnek, de persze lehet, hogy én látom rosszul vagy én csinálok olyasmit, amivel ezeket a férfiakat vonzom.
2018. dec. 11. 09:04
 5/26 anonim ***** válasza:
29%

Na most olvasd el akk ujra amit irtam es ertelmezd.

Talan rajossz, h ugyan az a velemenyunk es ugyan azt mondjuk..

2018. dec. 11. 09:06
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem ezt a szintes dolgot, életkort értesz alatta?
2018. dec. 11. 09:26
 7/26 anonim ***** válasza:
Nàlam próbàlkozott ilyen is,olyan is.Volt már mérnök is,üzletember is,pincér... semmit nem jelent.
2018. dec. 11. 09:32
 8/26 anonim ***** válasza:
29%
Tetrajodthyronin válaszai mondjuk többnyire teljesen reálisak, de most ezt nem értem. A munka és a fizetés alapján alakulnak ki a szintek? :D Eddig még a szintén bicskanyitogatóan felszínes külső volt a meghatározó, most meg a pénz? Édesfszom, de gyűlölök élni... (Egy csúnya és csóró gyerek.)
2018. dec. 11. 09:34
 9/26 anonim ***** válasza:
19%

A vicces az, h sehol sem emlitettem a zsozsot.

Csak h pl a munkakor az elegge sokat elarul az adott emberrol. :D

De nem varok el semmit itt, ha mar az alapjan boldogtalannak titulalnak, h sokat logok fent mert rengeteg a szabadidom mig a ferjem dolgozik :D

De ilyenkor latom, h fan az igazsag mert betalalt 🤔😄

2018. dec. 11. 09:37
 10/26 anonim ***** válasza:
14%
Manapság amúgy a dugás megelőzi a leánykérést, csak mondom...
2018. dec. 11. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!