Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő "szintjét" mennyire tükrözik azok a férfiak, akik "próbálkoznak" nála?
Semennyire. A tinifiúk megfordítják a sorrendet, először dgni akarnak, majd jöhet az akármilyen kapcsolat.
Amúgy még ha egy megrendíthetetlen jégkirálynő külsőt is veszel magadra, sokszor az sem tántorít vissza jónéhány önbizalomtól duzzadó kanegeret.
A korban nagyon eltero kiehezettektol es a proli utszeli munkasoktol eltekintve, szerintem a komoly kapcsopatra jelentkezok alapjan jol le lehet venni az ember lanyanak a ..szintjet.
Nekem pl akik igazan csaptak a szelet, az egyikojuknek mara etterme van, a masik programozo, stb ilyesmi, a ferjem meg jarmumernok es elete elso allasaban mar 50 ember van a keze alatt.
Baratnom, aki bolti kisegito, a ferje karbantarto ovodaban. Egyik volt osztalytarsam akinek mar 23 evesen van egy 4 eves gyereke a hapsija kozmunkas a faluban. Remek 😀
Mindenki a maga szintjen keres es talal.
Na most olvasd el akk ujra amit irtam es ertelmezd.
Talan rajossz, h ugyan az a velemenyunk es ugyan azt mondjuk..
A vicces az, h sehol sem emlitettem a zsozsot.
Csak h pl a munkakor az elegge sokat elarul az adott emberrol. :D
De nem varok el semmit itt, ha mar az alapjan boldogtalannak titulalnak, h sokat logok fent mert rengeteg a szabadidom mig a ferjem dolgozik :D
De ilyenkor latom, h fan az igazsag mert betalalt 🤔😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!