Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond velem, ha csak foglalt/házas, vagy defektes férfiak próbálkoznak nálam?
Semmi, az un. jópasiknál, de még a jópartiknál is sorban állnak a nők, nem kell tenniük semmit hogy megszerezzék őket, csak kiválasztaniuk a számukra előnyös példányt.
Kezdeményezz te finoman, óvatosan.
Ha gondolod még egy defektes rádír.
Amúgy 30 fele már a legtöbb "normális" foglalt.
Nagy részük valószínűleg már komoly kapcsolatban van, így maradnak a defektesek + akik kapcsolat/házasság mellett kalandoznának.
Finoman te is kezdeményezhetsz a szamodra szimoatikus férfiaknál, így kiszűrve a neked nem megfelelőeket.
velem csak akkor volt ilyen amikor neten ismerkedtem.
a csajok jól néztek ki,aztán élőben kiderült annyi féle furcsa beteg dolog amiről nem is tudtam hogy léteznek ilyenek.
amikor diszkóból hordtam haza nőket,ott nem volt annyi meglepetés,mint a neten ismerkedő defektes nőkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!