Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő "szintjét" mennyire tükrözik azok a férfiak, akik "próbálkoznak" nála?
A munkakör annyit árul el az adott emberről, hogy Magyarországon vagyunk és azt csinálja az ember, ami van. Én is diplomás vagyok, és mit dolgozok? Íííígy van, bolti eladó vagyok. Azelőtt meg árufeltöltő voltam. Még eggyel azelőtt meg gyárban húztam le kemény egy hónapot. Jelentkezett hozzánk úgy két hete a boltba egy csaj. Tanítóként végzett, most is azt csinálja, csak éppen annyira dús keveréket kapott a környék népfertőzésből (khmkhmcigányokbólkhmkhm), hogy ő nem hajlandó tovább tanítani szaréhúgyé. Nézem az önéletrajzát, csomó gyári robot meg pultoskodás van benne. Ezen a 3 évnyi tanításon kívül.
Amíg ennyit ér az országban egy diploma, addig a munkakör és a fizetés semmit nem jelent.
Persze, kivetelek mindig vannak.
De ott a boltban te is a tanitoneni kiscsajjal fogsz majd osszejonni, nem Bozsikevel, a fogatlan felmosonovel, akinek mar reggel 7re honaljszaga van es egy oneletrajzot se tud megirni.
Ugye vilagos mire akarok ramutatni. Az ember a lenyeg, a tobbi targyi dolog csak reflektal. Az, h a sajat dolgaidra milyen igenyeid vannak.
Hatha egyszer valaki felfogja, h nem a papirok mennyisege a lenyeg.
De ha pl neked van egy ertelmi es kulturaltsagi szinted, es jovokeped, akk egy hozzad hasonlo emberrel jojj ossze.
Ha en ferfi lennek, tuti villanyszerelo lennek. De attol meg ertelmes lennek es nem en lennek a legmenobb schavo a kozeli kocsmaban
Foldj hivja a vakokat, Fold hivja a suketeket, fogjatok mar fel.
Annak, meg akinek erre habzani fog a szaja, sajat szegenysegi papirja, mert meg ezt se vagja le. Talan ha ordibalva ugatnam,abbol ok is megertenek :D
Kinek nem inge..
@Tetrajodthyronin
Amúgy én értem, mit akarsz mondani, csak pont az ellenkezőjét sikerült leírnod. :D Te igazából pontosan azt írtad, hogy aki jól fizető, megbecsült munkát végez, az olyan párt is fog szerezni, aki meg kulimunkát, annak kulimunkás jár. Végzettségtől, személyiségtől, intelligenciától meg minden egyébtől tök függetlenül.
Ahj, 70 szazalekos, nem. :D
Ertsel mar joOoOl cshaje. 😁
T4, emberekről beszélsz akik nélkül téged is ellepne a kosz és élhetetlenné válnának a hézköznapok, amí ők árkot ásnak és járdát tisztítanak te itt becsmérled őket naponta.
A jó sorodat ilik megköszönni, a szüleidnek a gonviselésnek, bárkinek és azokat akiknem nem volt lehetőségük, erejük, kedvük feljebb lépkedni a létrán békénhagyni.
Ertem en h nem volt kedvuk. Ez nem baj.
Jo ha mindneki mas.
De en nem varom h Karacsonykor a sutobol kivegyem a sult baranyt, ha csak vajaskenyeret voltam hajlando kenni.
Es azt se varom h mas baranyat egyem.
Tudod h igazam van...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!