Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány és nő hogy bírja ki, hogy ápolatlan legyen a fogsora?
Szerencsére a férfiaknál nem tapasztalatom ezt, pedig volt néhány randim mostanában. Mondom ezt nőként de nekem rendben vannak a fogaim, általában meg is jegyzik hogy nagyon tetszik a mosolyom.
Keress szép fogsorral rendelkező nőt, a többi ne érdekeljen.
Nem untatnàlak az orvosi rèszèvel, röviden nekem túl szűk az àllkapocs ívem (így a fogszabàlyozàs sem egyszerű+milliós tètel lenne,) ès a fogaim alapja túl nagy +kinött az összes bölcsessègfogam-ezen utóbbiak màr felnôttkènt elkezdtèk összenyomni a fogsoromat.
Amellett, hogy az elôtte sem tökèletes ív elkezdett csúnya lenni, pokolian fàjt is.
Viszont a csodàs bölcsessègfogaimat csak műtèttel lehetett volna eltàvolítani. (+àllkapocs csont korrekció)
Sokkal egyszerűbb volt orvosilag mindkèt oldalt felül kikapatni az ötöst.
Mosolygàskor stb nem làtszik, csak, ha vki belenèz konkrètan a szàmba.
De amúgy, ha lenne sok idôm ès pàr millióm, ahhoz, hogy kètoldali fejműtètet, àllkapocs csont műtètet is bevállaljam eltàntorítana a fájdalom, plusz a tudat, hogy hónapokig csak folyèkony tàplàlèkot fogyaszthatnèk.
Ehhez kèpest, van kèt foghiànyom ès teljes èletet èlek - max nèhàny hozzàd hasonló pasi “igènytelennek” tart.
De ezt talàn túlèlem :)
17. Akinek nincs rá pénze, az mit csináljon?
Nekem gyerekkoromban kb 10 éves koromig nem volt fogkefém meg fogkrémem. Sokszor mondtam anyámnak, hogy hozzon, de a kávé cigi kombó fontosabb volt.Arra mindig volt pénz :(
14 évesen már eléggé ramaty állapotban voltak a fogaim, mert zsebpénzem sem volt, amiből vehettem volna.
Most 30 évesen fejeztem be az utolsó implantátum beültetést, ugyanis eddig nem volt rá pénz.6200 €-ba került 6 db implantátum, amibe a korona nincs benne. Az még plusz 1600 Euro. Mindezt azért, mert sokáig nem moshattam fogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!