Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány és nő hogy bírja ki, hogy ápolatlan legyen a fogsora?
Kerdezo, nem ertem en sem.
Gondolom, nem vigasztal, de a ferfiak fogazata is sok kivanni valot hagy maga utan.
Talan mert draga a fogbeultetes.
Pénz kérdése az egész... Nekem is vannak gondok a fogaimmal,bár ritka genetikai hiányosság miatt van,amit a legtöbb fogorvos vagy nem is látott még,vagy keveset.
Régebben is megcsináltattam volna, akkor 2 millió forintot mondott a fogorvos,és csak egyben csinálta volna meg... Talán a tizede volt meg annak a pénznek akkor.
Most sem lesz kevesebb pénzben, de már nagyon sok éve gyűjtök rá,és végre el tudtam kezdeni őket intézni.
27/F
Miert nem kerdezed meg oket? Nekem jok a fogaim, es nem hianyosak igy fingom sincs mi lehet erre a tuti valasz.
En az agyam hasznalva ezekre jutok igy egybol: nyilvan nem prioritas neki ugy a fog allapota mint pl neked, rossz neveltetesbol fakado rossz szokas megszokasa, nem is annyira tanult mint te hiszed. Az, hogy megtanulja az adott lecket meg nem biztos hogy inteligens is a delikvens leanyzo... nemi bolcsesseg sem art a gogyiba mert akkor lesz osszefugges a kis agycsatornai kozott...
emeld a lecet, ezt tudom mondani! Pro korokben rossz fogsorral nem talalkozol ;)
a szép fogsor elsősorban genetika, majd pénz kérdése, meg a szülői odafigyelésé.
az én szüleim nem csináltak nagy ügyet a fogaimból annak idején, de nem panaszkodom: bár nem szépek, de egészségesek. akkurátusan sikálom, néha széntablettával fehérítem, mert elég sárgák.
a kisfiam fogaival is sokat foglalkozom: helyes és gyakori fogmosás, jóféle fogkrém és kefe, kevés nasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!